Obavijesti
članak
Uz ovaj recept zamijesit ćete pravo bosansko tijesto za pite
Komentari 51
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
“Brašno stavite u zdjelu, dodajte sol i odmah dodajte svu vodu. Rukom zamijesite tijesto te mijesite dok ne dobijete smjesu bez imalo brašna i grudica. Pustite Prikaži još ↓
Mthesecond
Za bosanske pite ja bih se ipak vise pouzdao u bosanske ruke,u dijelo neke Bosanke..Haha..Ono,nekako da probas kako to ide kad je izvorna ruka zamijesi,napravi Prikaži još ↓
st
glatko brašno,mlaka voda,sol,ulje,,,,izraditi tijesto dok se ne počne odvajati od posude premazati uljem i ostaviti pola sata da odstoji,
Dk
Ah, koliko sam se ja x puta mučila kako bi mi kore ispale prozirne kao kod Bosanki. Sad to začas napravim. Punjene voćem, sirom, bučom, krumpirom i kapulom, kru Prikaži još ↓
Dk
Nema pite, bureka a ni baklave dok teta "šefika" ne napravi
Me
Joooj komentara... Kakav zadrt narod ovi Hr, svaka cast izuzetcima....
kr
nemam ništa protiv recepta od bilo kuda ali nama zagorcima netrebaju bosanski recepti kad imamo savršeni recept za štrukle,i zagorske mlince itd.tak i tak su na Prikaži još ↓
zp
Ovo je tijesto za štrudlu. Pita je od prhkog tijesta, sa margarinom. Štrudla je književno savijača, i to je tanko tijesto (listovi.)
Dk
bolje štrudle nego pite
ZagrebČipovi
skroz bezveze recept, nikakvav oct i gluposti. Klasika brašno sol mlaka voda i margarin,tijesto se mora umiješati da ne bude tvrdo već mekano, posle bude podatn Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .