Obavijesti
komentari
Uz ovaj recept zamijesit ćete pravo bosansko tijesto za pite
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ZagrebČipovi
skroz bezveze recept, nikakvav oct i gluposti. Klasika brašno sol mlaka voda i margarin,tijesto se mora umiješati da ne bude tvrdo već mekano, posle bude podatno i rastezljivo. Da tijesto se stavlja na pamučnu podlogu,,ali na tu tkaninu se treba staviti brašno da se ne lijepi tijesto za platno,,razvlači e rukom ispod tijesta od sredine prema krajevima u krug malo po malo! Tijesto reba odstojati i premazati ga sa gornje strane uljem da se ne uhvati kora tada je teško za razvlačenje jer je presuho najbolje je gdje nema propuhada ostoji 10,20 min.
Dk
Margarin je čisti otrov..
ZagrebČipovi
svejedno maragrin ili ulje..ne pričaj gluposti o margarinu...Radio sam 32 g u zvijezdi!
Dk
Ma, da..sam ga ti koristi...
ZagrebČipovi
zdravo živiš nema što smeća pojedeš ni sama neznaš kakvoga. Margarin je opći ime za sve vrste margarina,a ti si ne definirana koji?
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .