Ne prave se čvarci od sala (može i od sala) nego od slanine, to se ne pere nego reže i odmah u padelu i na vatru, podlije se vodom i miješaj. Mlijeko na kraju,
ali ovo je previše na 2 kg sala.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
25.11.2017.
Odustani
Nemate vi pojma kako.se rade cvarci
pajuta
25.11.2017.
Odustani
kakav vam je to recept pojma nemate
Dk
Deaktivirani korisnik
25.11.2017.
Odustani
Isplati se,u dućanu su skuplji od janjetine...
killdeath
25.11.2017.
Odustani
Mlijeko ide pred sam kraj i samo malo a ne pola litre
ni
nijetebriga
25.11.2017.
Odustani
Uvijek ih sam pravim,ali nikad mlijeko ne stavim u pocetku--nisu ni moji kad su kolinja imali--uvijek tamo pred kraj inace izgore i cvarci i mast.. nasa mast je
uvijek bila bijela ali ne sirova, zbog toga su susujedi uvjek pitali, imate li za prodati..
Prikaži još ↓
sol
25.11.2017.
Odustani
Salo ne, masne komade narezati na velicinu 30x20, mlijeka kako zelis da bude rumeno, i dalje mjesaj, i cjedi po zelj os masnije os suvlje, svaki mjesec dva radi
m sam, to sa dve kile dodje oko 25 kn, a dobijes 70dkg cvaraka, dosta!
Prikaži još ↓
zerp
25.11.2017.
Odustani
Ovo kao da je opisivala Ava Karabatić! Ja sam ih prekjučer radio.
maxim m
25.11.2017.
Odustani
previše mlika za tu količinu sala,tolko se stavlja na 30-40kg sala...
nv
narodno veselje
25.11.2017.
Odustani
Zar novinari smatraju Hrvate baš tavim debilima? Nešto što je jedno od glavnih jela/delicija u našoj nacionalnoj/regionalnoj kuhinji, vi nama dajete recept za t
o? :D
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .