Obavijesti
komentari
Napravite sami domaće čvarke i nećete požaliti trud ni vrijeme
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ni
Uvijek ih sam pravim,ali nikad mlijeko ne stavim u pocetku--nisu ni moji kad su kolinja imali--uvijek tamo pred kraj inace izgore i cvarci i mast.. nasa mast je uvijek bila bijela ali ne sirova, zbog toga su susujedi uvjek pitali, imate li za prodati..
Dk
Ja upoce ne stavljam ni kap..navodno se stavlja zbog jace boje cvarka..jucer sam sama otopila jednu kotlusu...30l masti I to bijele ko snijeg...a cvarci prhki. Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .