Obavijesti
članak
Državni prvak: Tijesto za pizzu treba 'odmarati' barem 18 sati
Komentari 77
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

mo
Meni je najteze kad idem tijesto “razvaljati” u onaj kockasti pleh za pečenje pa mi se povlači tijesto natrag i tak, onda uzmem sve fino pa zafitiljim kroz proz Prikaži još ↓
sl
Ja sam u zivotu napravio najmanje 250.000 pizza .pa u nekim se stvarima ne slazemo..Kod mene su jeli najveci gurmani Zagreba i nikada nisam imao ni jednu primje Prikaži još ↓
ninorasic
Sine vidim na oči da to nije dobra pizza
pr
To ja dragoj govorim svaku večer u krevetu kad me gnjavi.
Dk
Volim pojesti komad prave pizze tko zna napraviti
MateCro
Ah, sad mi se jede pizza 😁😝
Dk
Jedan talijanksi pizza majstor je rekao da pece pizzu 30 sekundi u krusnoj peci i to je jako bitan dio jer dizano tijesto sto se krace pece na visokoj temperatu Prikaži još ↓
mi
na 1kg brašna 1 gram kvasca. Kocka svježeg kvasca ima 40 grama.
al
Glupost najveca a zna se ko mu je bio u žiriju npr Miroslav dolovcak koji nema pojma o pici i tijestu nego skida sa interneta recepte za kuhanje cak. A ako stav Prikaži još ↓
klle@
Provjeriti ću ja ove godine jel to baš tak.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .