Obavijesti
komentari
Državni prvak: Tijesto za pizzu treba 'odmarati' barem 18 sati
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

mo
Meni je najteze kad idem tijesto “razvaljati” u onaj kockasti pleh za pečenje pa mi se povlači tijesto natrag i tak, onda uzmem sve fino pa zafitiljim kroz prozor
Republika Zagreb
Narucis pizzu i ustedis zivce :)
mo
A znam al nekad bas hocu malo napravit, al isplativije je narucit
d1
ahahaha
je
Meni najteže pada kad želim razvaljati ženu, a ona se povlači i povlači. Ja tada popizdim i zafrljačim ju kroz prozor s trećega kata. I tako sam do sada uništio Prikaži još ↓
Dk
Upisi tecaj za pizza majstora.
Dk
Kuhnao jaje da ako ima dobra pizzerija, 90% pizza u Hrvatskoj su srot.
mo
Jelacic plac, ja svoju ni ne razvaljam, ja samo stavim na nju šalšu i bok
je
morello: Kakvu šalšu, bijelu???
RT
Morello Zna se to desiti a možda si stavio manje vode pa ti je tijesto "žilavo" . zato kad tijesto razvučeš a ono se vrati, pusti ga još 20tak minuta da tako od Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .