Obavijesti
komentari
Državni prvak: Tijesto za pizzu treba 'odmarati' barem 18 sati
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Jedan talijanksi pizza majstor je rekao da pece pizzu 30 sekundi u krusnoj peci i to je jako bitan dio jer dizano tijesto sto se krace pece na visokoj temperaturi mekse je. Ja ju pecem na najjacoj vatri u pecinici s ventilatorom tek cetiri do pet min, ne duze i bude mekana ko putar.
Deaktivirani korisnik
tako i ja.
Dk
Mekano kao putar u smislu da nije hrskavo (ne prepeceno!) tijesto?
Deaktivirani korisnik
@Tiha, moja bude takva, hrskava izvana, mekana unutra, ne volim kada je prehrskava, presuha.
Dk
ali ima jedna pekara gdje znam uzeti tijesto za pizzu koje i kad je pecenije je preukusno, nemam pojma kako rade to tijesto ali ja koja godinama radim tijesto n Prikaži još ↓
Deaktivirani korisnik
imaju aditive svi koje mi doma nemamo, eto kako..ja doma napravim ok pizzu jer pečem u pećnici na vrući zrak koja uvijek peče jače za 30- ak stupnjeva od obični Prikaži još ↓
Dk
pa da pumpink to je istina, tko zna kakve aditive stavljaju
Deaktivirani korisnik
nego kako..ali to se ne govori.
Deaktivirani korisnik
nama pizza nije neki rastur od jela ali tu i tamo napravim..a onu vani nema šanse da mogu pojesti, makar i malu..meni je to previše..ovako komadić doma za gušt. Prikaži još ↓
Dk
i to tijesto moze i sedam dana stajati u donjem frizideru i bude dobro
Dk
ja ti doma radim svasta od tog tijesta: pancerote, hrenovke u tijestu, popriguse (pecene u ulju), male kruscice prazne ili sa mladim sirom unutri i tako kako s Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .