Obavijesti
članak
Do idealne čokoladne glazure uz želatinu i kukuruzni sirup
Komentari 10
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Sheeena
Ganache kremu sam usavršila,sa glazurom se ponekad posvađam ali ipak pametniji popušta(u ovom slučaju to nisam ja)Meni su rekli da i malo ulja daje glazuri sjaj Prikaži još ↓
anane
..dajem si za pravo da uzivam i tjelesno i nepcem kad ne radim,a svađam se dikod najzesce i zainatim sa zljezdom Pancreas u sebi koja je za sve kriva,i odkad se Prikaži još ↓
ot
sam pogled na sliku me ubi :) čokoladna glazura...mmmmmm.... :)
CU
Umjesto želatine ili kukuruznog sirupa može se koristiti i med. Meni je malo prejaki ganache sa istim omjerom čokolade i vrhnja. Na 1l vrhnja dosta je i 40 dkg Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .