Ganache kremu sam usavršila,sa glazurom se ponekad posvađam ali ipak pametniji popušta(u ovom slučaju to nisam ja)Meni su rekli da i malo ulja daje glazuri sjaj
i tako je:-)
Prikaži još ↓
anane
25.10.2014.
Odustani
..dajem si za pravo da uzivam i tjelesno i nepcem kad ne radim,a svađam se dikod najzesce i zainatim sa zljezdom Pancreas u sebi koja je za sve kriva,i odkad se
ja vješto svađam sa njom shvatim da sam dobila 1,5 kg na vagi,čokoladni ganache mi je primamljiv danas za napraviti,jos bi bolje bilo kad bi mi netko pokucao na vrata s njim mmm;-)
Prikaži još ↓
ot
otilliaOS33
17.11.2014.
Odustani
sam pogled na sliku me ubi :) čokoladna glazura...mmmmmm.... :)
CU
CUKRENA.
25.10.2014.
Odustani
Umjesto želatine ili kukuruznog sirupa može se koristiti i med. Meni je malo prejaki ganache sa istim omjerom čokolade i vrhnja. Na 1l vrhnja dosta je i 40 dkg
čokolade ( ne stavljam maslac nikad)...Još je ljepše kad se smjesa ohladi malo ju proći mikserom da bude pjenasta.Takav ganache koristim kao kremu za torte, ponekad uz neki dodatak,umiješam ili mascarpone ili nutellu ili oboje... i dobije se fina krema...:))
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .