Obavijesti
komentari
Do idealne čokoladne glazure uz želatinu i kukuruzni sirup
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Sheeena
Ganache kremu sam usavršila,sa glazurom se ponekad posvađam ali ipak pametniji popušta(u ovom slučaju to nisam ja)Meni su rekli da i malo ulja daje glazuri sjaj i tako je:-)
fb
..što ja volim lizat posude od tih krema..prije pranja obavezno kašikica i mljac...;-)..
kung fu panda
Fanky znaš kako stare žene govorile :Pokisnut će ti svadba ako ližeš šerpe
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .