Obavijesti
komentari
Do idealne čokoladne glazure uz želatinu i kukuruzni sirup
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

CU
Umjesto želatine ili kukuruznog sirupa može se koristiti i med. Meni je malo prejaki ganache sa istim omjerom čokolade i vrhnja. Na 1l vrhnja dosta je i 40 dkg čokolade ( ne stavljam maslac nikad)...Još je ljepše kad se smjesa ohladi malo ju proći mikserom da bude pjenasta.Takav ganache koristim kao kremu za torte, ponekad uz neki dodatak,umiješam ili mascarpone ili nutellu ili oboje... i dobije se fina krema...:))
mi
sviđa mi se ta krema za torte:)
CU
Jako je fina, probaj...možeš dodati što god želiš za promjenu, mljevene lješnjake, čak i napolitanke mljevene, namažeš na običan li čokoladni biskvit i super j Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .