Umjesto želatine ili kukuruznog sirupa može se koristiti i med. Meni je malo prejaki ganache sa istim omjerom čokolade i vrhnja. Na 1l vrhnja dosta je i 40 dkg čokolade ( ne stavljam maslac nikad)...Još je ljepše kad se smjesa ohladi malo ju proći mikserom da bude pjenasta.Takav ganache koristim kao kremu za torte, ponekad uz neki dodatak,umiješam ili mascarpone ili nutellu ili oboje... i dobije se fina krema...:))
mi
mily
25.10.2014.
Odustani
sviđa mi se ta krema za torte:)
CU
CUKRENA.
25.10.2014.
Odustani
Jako je fina, probaj...možeš dodati što god želiš za promjenu, mljevene lješnjake, čak i napolitanke mljevene, namažeš na običan li čokoladni biskvit i super j
e..
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .