Obavijesti
komentari
Do idealne čokoladne glazure uz želatinu i kukuruzni sirup
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

anane
..dajem si za pravo da uzivam i tjelesno i nepcem kad ne radim,a svađam se dikod najzesce i zainatim sa zljezdom Pancreas u sebi koja je za sve kriva,i odkad se ja vješto svađam sa njom shvatim da sam dobila 1,5 kg na vagi,čokoladni ganache mi je primamljiv danas za napraviti,jos bi bolje bilo kad bi mi netko pokucao na vrata s njim mmm;-)
Dk
Kuc,kuc:)
anane
pa sad reci da ovo nije humana varijanta,;-)mmm mini tortica za mene,znas ono cvijece u teglici se dugo drzalo;-)zenski umm,zenski umm hehee
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .