Obavijesti

Viral

Komentari 73

Zastava, Spaček, Stojadin, Fićo: Kultni auti i dalje se mogu naći za kupiti, cijene idu do 8500 €!

Zastava, Spaček, Stojadin, Fićo: Kultni auti i dalje se mogu naći za kupiti, cijene idu do 8500 €!

Renault je predstavio veliki povratak svoje popularne četvorke! Ipak, nije riječ o jednostavnom automobilu za radnu klasu, već o SUV-u na električni pogon

VIDEO

Renault 4 se službeno vratio! Lansiran je davne 1961., a već tada se pokazao kao ekonomičan i praktičan automobil kao odgovor na  Citroën 2CV. Ostvario je značajan komercijalni uspjeh u cijelom svijetu, a proizvodio se do 1994.

Njegov povratnik nije ni približno jednostavan automobil kojega se svi sjećaju, već je riječ o SUV-u s električnim pogonom. Galeriju pogledajte ovdje.

Mercedes G klasa, Harley... Pogledajte vozila koja država prodaje, cijene idu već od 150 €
Mercedes G klasa, Harley... Pogledajte vozila koja država prodaje, cijene idu već od 150  €

Ipak, legendarni Renault 4 i dan danas može se naći u prodaji. Brojni kolekcionari, zaljubljenici u oldtimere i dalje vjerno traže očuvane primjerke ovog automobila. 

Na Njuškalu se mogu naći deseci takvih primjeraka, a za ovog vlasnik traži 7500 eura. Proizveden je 1981., a prošao je 'samo' 84 tisuće kilometara. S nepun 34 konjske snage budućem vlasniku će ponuditi mjenjač s četiri brzine, crvenu karoseriju i prednji pogon.

Nije kultna 'četvorka' jedini old timer koji se može pronaći na našim prostorima. Tu je i Zastava 750 popularnija pod nazivom 'Fićo'.

Vlasnik iz Sibinja traži 8500 eura za ovaj primjerak, a za njega garantira da 'Nema ulaganja. Pali i vozi'. Proizveden je 1971. te ima status povijesnog vozila.

Nakon Fićeka, tu je i Jugić. Yugo 45 ovog vlasnika iz Koprivnice prešao je 57 tisuća kilometara, a on za njega traži 2400 eura.

Kultnim nadimcima pridružila se i 'Peglica'. Fiat 126 ovog vlasnika proizveden je 1989. te je prešao 42.300 kilometara. Vlasnik ističe kako je kompletno uređen, od limarije, do guma i lampi te presvučenih sjedala. Za nju traži 7500 eura.

Ovoj kultnoj listi nedostaje još samo jedan auto, a to je Citroën 2CV, poznatiji kao Spaček. Vlasnik iz Slovenije prodaje obnovljeni automobil proizveden 1974, s kompletnom dokumentacijom. Za njega traži 7500 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 73

VIDEO

Nevjerojatno! Biser u Zagrebu blokirao je ZET-ov bus i psovao vozača. Putnici izašli na livadi
STRAŠNO

Nevjerojatno! Biser u Zagrebu blokirao je ZET-ov bus i psovao vozača. Putnici izašli na livadi

Zbog zaustavljanja automobila gdje ne bi smio, vozač autobusa nije mogao putnike iskrcati na predviđenom mjestu već ih je pustio na livadi. Vozač automobila nije ni trepnuo
Veliki tjedni horoskop: Blizanci će razmišljati o preseljenju, a Ribe skinuti višak kilograma
Od 13. do 19. listopada

Veliki tjedni horoskop: Blizanci će razmišljati o preseljenju, a Ribe skinuti višak kilograma

Vodenjacima predstoje čarobni susreti. Rado će se odazivati na brojne pozive i uživati u društvu odabranih ljudi. Neki će se i strastveno zaljubiti, možda u osobu koja je često prisutna u njihovom društvu