Filip Juričić: 'Teško je prihvatiti da više ne glumim nogometaše' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 0

Filip Juričić: 'Teško je prihvatiti da više ne glumim nogometaše'

Filip Juričić: 'Teško je prihvatiti da više ne glumim nogometaše'

Glumac Filip Juričić u Velikom intervjuu govorio je o privatnom životu, prisjetio se početaka svoje karijere te ispričao o čemu sanja

VIDEO

Jako je teško prihvatiti i shvatiti da je prošlo vrijeme kad sam glumio nogometaše, na redu su treneri, onda predsjednici, rekao je Filip Juričić u 'Velikom intervju' na YouTubeu kanalu 24sata i prisjetio se uloge Marka Marušića u sapunici ‘Ljubav u zaleďu’, koja je 2005. godine odjeknula u Hrvatskoj i šire.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ta sapunica mu je promijenila život, ali nije bilo lagano.

- Bilo je lijepo, ali sam u jednom trenutku puknuo. Dogodila se ogromna medijska pažnja, svi su me zvali, svi su nešto htjeli. Imao sam 25 godina, bio sam anoniman, ali odjednom sve se promijenilo. Sjećam se da su prijatelji i čak obitelj postali čudni prema meni, stalno su tražili da nešto napravim, da odem na rođendan neke bake, pa sam išao s prijateljima u Hemingway, gdje su nam odjednom počeli prilaziti cure. Htio sam im dokazati da sam isti, pa sam išao na sve, svima sam htio pokazati da se nisam promijenio, ali sam u jednom trenutku puknuo - rekao je Filip.

Otkrio je u intervjuu da su kolege na setu jedva dočekali da se on ugasi, a da oni zauzmu njegovo mjesto.

- Doslovce bi gazili preko leševa, nije bilo empatije. Smijali su se, tračali da sam pukao, mislili su da ja to ne čujem, a ja sam sve čuo i to je bilo izuzetno bolno - otkrio je glumac

Filip Juričić se prisjetio da je u to vrijeme uz njega ostao glumac Nenad Stojmenović. Kako kaže, on mu je ostao u sjećanju kao najpristupačnija osoba, koja bi sjela uz njega, zapalila cigareta i samo su šutjeli.

Glumac smatra da se jedino Rade Šerbedžija uspio probiti na međunarodnu filmsku arenu.

- On je snimio “Prije kiše”, pa “Snatch” s Guyem Ritchijem, ne znam kome još se to dogodilo, Goranu Višnjiću, ali samo s jednim filmom - rekao je Filip Juričić.

Njegov otac je poznati glumac, Filip govorio u intervjuu da nikad u životu nije dobio ni jednu ulogu preko veze:

- Nitko nikada neće reći da sam ja njega zvao za ulogu, pa čak ni riječima da sam slobodan. Nisam se nikada družio iz koristi. Kad sam išao na Akademiju, inzistirao sam da otac nikoga ne zove. Na to sam jako ponosan. Ljudi ulaze u angažmane preko veze, dolaze u kazalište nakon što su povukli puno veza, pa onda nakon par godina žele nešto mijenjati, neka prava, ja ne bi mogao spavati sam sa sobom - otkrio je glumac.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem Facebooku, YouTubeu, Instagram i TikToku te na Videoteci 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Sejo Brajlović izabrao: 'Burek sa sjeckanim mesom je bolji jer te mesar ne može zeznuti'
ILI ILI

Sejo Brajlović izabrao: 'Burek sa sjeckanim mesom je bolji jer te mesar ne može zeznuti'

Legendarni sarajevski ugostitelj birao je između raznih specijaliteta. Pogledajte čemu je dao prednost između razne vrste bureka, ćevapa, ali i koji mu je grad najdraži...

FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu  'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura
EKSKLUZIVNO: OAZA KRAJ ŠIBENIKA

FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu 'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura

Plus+ Trojac je stanove u novom šibenskom naselju kupio od kolege Milana Badelja, proslavljenog nogometnog veznjaka, prije nego što su ih sagradili. Sad su kvadrati poskupjeli
Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu