Obavijesti

Tech

Komentari 2

24sata u Barceloni: Huawei GT5 'vidi' vašu ruku, isprobali smo i sat koji vam stalno mjeri tlak

24sata u Barceloni: Huawei GT5 'vidi' vašu ruku, isprobali smo i sat koji vam stalno mjeri tlak
12

Bez obzira na američke sankcije, Huawei nastavlja inovirati pa su sada otkrili i prvi sat s kontinuiranim mjerenjem tlaka, ali i novu GT seriju satova s efektnim dizajnom i baterijom koja traje do dva tjedna

VIDEO

Huawei je prije nekoliko dana ukrao dio slave Appleu i u Kini predstavio inovativni preklopni telefon koji se savija u tri dijela, a u Barceloni su danas predstavili i prvi pametni sat s kontinuiranim ambulatornim mjerenjem krvnog tlaka. Osim Huawei Watch D2, koji neprestano mjeri tlak, Huawei je predstavio i GT5 seriju popularnih pametnih satova te nove tablete MatePad Pro 12,2 i MatePad 12X koji donose niz novih alata za produktivnost. 

HUAWEI WATCH GT 5  serija

Nova serija pametnih satova HUAWEI WATCH GT 5 među prvima uvodi nedavno predstavljeni TruSense System za praćenje zdravlja i kondicije. Zahvaljujući poboljšanim senzorima i naprednim algoritmima, korisnicima pruža brže i preciznije rezultate. Satovi dolaze u Pro i Standard verzijama s jedinstvenim osmokutnim dizajnom, dok je Pro verzija izrađena od titanija i keramike, osiguravajući visoku izdržljivost.

HUAWEI WATCH GT 5 Pro donosi napredne sportske funkcije poput Golf Course moda s više od 15.000 globalnih golf mapa i Free Diving moda za ronjenje.

Ono što je oduvijek bila jedna od najatraktivnijih karakteristika GT satova je iznimno trajanje baterije i dalje je prisutno. Tako i dalje nudi do 14 dana za modele od 46 mm i do 7 dana za modele od 41 mm.

Nov je i sustav pozicioniranja sata, ovisno o aktivnostima i sportu kojim se bavite, koji su nazvali po suncokretu, odnosno sat prepoznaje točan nagib ruke, što im omogućuje, kako navode, 40 posto preciznije prepoznavanje rute i 30 posto točnije iscrtavanje udaljenosti.

Slavni trkač Mo Farah i fitness zvijezda Pamela Reif istaknuli su razne značajke satova. Farah je pohvalio napredne sportske funkcije, dok je Reif istaknula stil i poboljšane mogućnosti praćenja aktivnosti.

Huawei D2 stalno pazi na vaše zdravlje

HUAWEI WATCH D2 predstavljen je kao prvi pametni sat s ambulatornim mjerenjem krvnog tlaka, certificiran od strane NMPA (Kineske agencije za medicinske uređaje) i MDR. Sat dolazi s TruSense sustavom, pruža 24-satno precizno mjerenje krvnog tlaka te donosi kompaktni dizajn, znatno manji (za petinu) od tradicionalnih tlakomjera. Ekran je dijagonale 1,82 inča. Jednim dodirom, korisnici mogu izmjeriti do 9 zdravstvenih pokazatelja i dobiti pregled zdravlja.

HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition

Nova zelena verzija pametnog sata HUAWEI WATCH Ultimate donosi napredne značajke poput Golf Course moda i Expedition moda. Mod za golfere pruža preciznu analitiku svakog zamaha, dok 'Expedition' mod se integrira s aplikacijom Zdravlje i omogućuje da ubacite rute.

Sat odlikuje inovativan dizajn s dvobojnim nano-tehnološkim keramičkim okvirom za koji se ističe posebna mehanička obrada. Uz to pruža precizne analize i uvide za ljubitelje sporta.

HUAWEI MatePad Pro 12,2

Najnoviji tablet HUAWEI MatePad Pro 12,2 opremljen je inovativnim Tandem OLED PaperMatte zaslonom i nudi čak 2000 nita maksimalne svjetline. Zahvaljujući zaštitnim premazima ekrana pruža impresivno iskustvo gledanja bez odsjaja. Tablet također dolazi s aplikacijom GoPaint, nudeći širok spektar digitalnih alata za stvaranje. Uz njega sada stiže i nova Glide tipkovnica koja ima 2u1 rješenje za pohranu olovke.

HUAWEI MatePad 12 X

MatePad 12 X namijenili su mlađoj generaciji, donoseći inovativan dizajn i visokokvalitetan PaperMatte zaslon. Uz to ima metalno bijelu boju koja mijenja odsjaj ovisno o svjetlosti.

Na globalnom događaju pokrenuta je i aktivnost GoPaint Worldwide Creating Activity koja traje do 31. prosinca 2024., pozivajući umjetnike da podijele svoja digitalna umjetnička djela na Huawei Community platformi.

Objavili i cijene novih uređaja

• Watch GT 5 46mm black - 279 EUR
• Watch GT 5 46mm blue woven strap - 299 EUR
• Watch GT 5 41mm blue - 259 EUR
• Watch GT 5 41mm white leather strap - 279 EUR
• Watch GT 5 41mm Gold Milanese Strap - 329 EUR
• Watch GT 5 Pro 46mm black - 399 EUR
• Watch GT 5 Pro 46mm titanium - 499 EUR
• Watch GT 5 Pro 42mm white - 449 EUR
• Watch GT 5 Pro 42mm ceramic white - 599 EUR

Satovi su u prodaji već od danas u Hrvatskoj, a do 27. listopada uz njih dolaze i Freebuds 5i slušalice kao poklon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Test Opel Astra S Sports Tourer: Prostran i vrlo udoban karavan
TESTIRALI SMO

Test Opel Astra S Sports Tourer: Prostran i vrlo udoban karavan

Testirana Astra Sports Tourer je upravo onakav automobil kakvog njegovi kupci očekuju: jednostavan, praktičan, iznimno prostran i udoban

Ljudski genom znanstvenici pohranili na kristal, trebao bi trajati milijardama godina
REVOLUCIONARNI FORMAT

Ljudski genom znanstvenici pohranili na kristal, trebao bi trajati milijardama godina

Iako trenutno nije moguće sintetički stvoriti ljude, biljke i životinje samo koristeći genetske informacije, dugovječnost 5D kristala znači da će informacije biti dostupne ako se ikada postigne ovaj napredak
Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan