Obavijesti

Sport

Komentari 1

VIDEO Drama u Bakuu: Osijek bio na korak od play-offa, a onda je primio ovu golčinu

VIDEO Drama u Bakuu: Osijek bio na korak od play-offa, a onda je primio ovu golčinu

Osijek je vodio 1-0 i 2-1, bio na korak od plasmana u play-off Konferencijske lige, ali Zira se nije predavala i na koncu je u 90. minuti izjednačila fenomenalnim golom i izborila produžetke

VIDEO

Izostanak nekoliko igrača, loš teren, drugačija klima, sve to kao da je ošamutilo Osječane na početku uzvratne utakmice protiv Zire u trećem pretkolu Konferencijske lige. Djelovali su neprepoznatljivo, nisu se mogli sastati s loptom, a Azerbajdžanci su prijetili. Da nije bilo Nikole Čavline...

Mladi hrvatski golman obranio je dvije sjajne šanse domaćoj momčadi i tek nakon toga je hrvatski klub proigrao. Spustili su loptu na zemlju i tražili način kako zapapriti tvrdoj Ziri. I smislio ga je, a tko drugi, nego neuništivi Vedran Jugović!

Osijek: Utakmica trećeg pretkola UEFA Konferencijske lige, NK Osijek - Zira FK

Roko Jurišić prošao je po lijevoj strani i ubacio na prvu stativu, a lukavi kapetan Osijeka osjetio je rupu u međuprostoru, ubacio se ispred stopera i pogodio prvi kut za vodstvo Osijeka 1-0 u 39. minuti. Pohitali su 'bijelo-plavi' do tribine s osječkim navijačima, njih dvadesetak potegnulo je čak do Bakua kako bi bodrili svoju momčad.

Gol pogledajte OVDJE 

Nažalost, nije vodstvo dugo potrajalo. Jurišić je u 54. minuti dirao loptu rukom u svome šesnaestercu, a Alijev je iskoristio neočekivani poklon i izjednačio iz penala na 1-1.

Bilo je to teško mučenje Osijeka do kraja utakmice. Zira je bila ta koja je bolje djelovala na terenu, momčad Federica Coppitellija je bila bezidejna, ali je potom u završnici utakmice zablistao jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa.

Mikolčić je ubacio iz slobodnog udarca, lopta se odbijala po šesnaestercu i sjela na glavu Antona Matkovića koji ju je pospremio u mrežu. I mislili smo, odveo svoju momčad u play-off Konferencijske lige, ali prevarili smo se. Uslijedio je šok u 90. minuti. Volkov je zabio fenomenalan gol poluškaricama, izjednačio na 2-2 i odveo susret u produžetke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Iznenadni otkaz: Kalinić više nije sportski direktor Hajduka!
EKSPRESNI ODLAZAK

Iznenadni otkaz: Kalinić više nije sportski direktor Hajduka!

S Nikolom smo se razišli nakon završetka prijelaznog roka imajući u vidu ono što je najbolje rješenje za Klub u ovom trenutku, rekli su iz kluba i najavili kako će već idući tjedan predstaviti Kalinićeva nasljednika