Obavijesti

Sport

Komentari 8

LIVE U-21 Hrvatska - Grčka 1-0: GOOOL! Kačavenda sjajno zabio nakon velike greške obrane

LIVE U-21 Hrvatska - Grčka 1-0: GOOOL! Kačavenda sjajno zabio nakon velike greške obrane

Hrvatska U-21 u utorak od 18 sati u Koprivnici igra protiv Grčke u posljednjem kolu kvalifikacija za Euro. Izravan je to dvoboj za drugo mjesto, našima je dovoljan i bod za play-off

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Kvalifikacije za Euro U-21, posljednje kolo 18:00 , Koprivnica
Hrvatska
1 : 0
Grčka
Sortiranje događaja
19'

Loše vijesti dolaze iz Poljske koja se u potpunosti vratila u utkamicu i izjednačila na 3-3 protiv Njemačke. Ostale dvije utakmice koje pratimo jednim okom dobro se razvijaju za naše. Mađrska drži vodstvo 1-0 protiv Belgije, dok je Rumunjska povela protiv Švicarske.

15'

GOOOL! Pogriješila je obrana Grčke što su sjajno iskoristili naši reprezentativci. Beljo je u prostor gurnu Kačavendu koji je izbio sam pred golmana i sjajno pgodio vanjskim dijelom kopčke u kut gola.

12'

Atmosfera na stadionu za sada je poprilično mirna. Može se čuti tek poneki povik prema izborniku Oliću od gledatelja nezadovoljnih igrom. Dok desetak ljudi skandira "U boj, u boj, za narod svoj!".

10'

Paralelno pratimo i dvije bitne utakmice koje utječu na prolazak Hrvatske. Poljska je smanjila na 3-2 protiv Njemačke, dok je Mađarska povela protiv Belgije 1-0.  Podsjetimo, Hrvatskoj treba poraz Poljske i Belgija ne smije pobijediti Mađarsku kako bi Hrvatska, uz pobijedu, izravno prošla na Euro.

8'

Još jedna opasnost pred golom Hrvatske nakon kornera. ubačaj je išao na prvu vrtnicu, lopta je prenešena, a na gol-liniji je to u novi korner izbacio Vušković.

Komentari 8