Obavijesti

Sport

Komentari 8

Sve je manje nepoznanica: Evo kako su prošli mogući protivnici naših klubova u borbi za Europu

Sve je manje nepoznanica: Evo kako su prošli mogući protivnici naših klubova u borbi za Europu

Ako prođe Ziru, Osijek će vrlo vjerojatno igrati protiv ciparske Omonije za skupine Konferencijske lige. Rijeci se također otvara put do Europe, dok je armenski Noah iznenadio AEK i možda ponudio Hajduku veliku priliku

VIDEO

U najzanimljivijem ogledu 3. pretkola Europske lige Ajax je u Ateni pobijedio Panathinaikos 1-0, dok je bečki Rapid kao gost identičnim rezultatom porazio Trabzonspor. Pobjedu "Kopljanicima" donio je Steven Berghuis golom u 28. minuti. Za Grke je cijeli susret igrao Tin Jedvaj, dok je za Ajax nastupio Josip Šutalo. Jakov Medić nije ulazio u igru, dok Borna Sosa nije konkurirao za sastav nizozemskog velikana.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Igrači Hajduka pozdravili navijače 00:31

Bečki Rapid je identičnim rezultatom na gostovanju pobijedio Trabzonspor sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Lukas Grgić u 67. minuti. Mislav Oršić nije nastupio za turski sastav, dok je Borna Barišić ušao u igru u 82. minuti. S druge strane za Rapid je do 68. minute igrao Dion Drena Beljo.

Rijeka - Elfsborg 1-1: Bijeli s igračem više ostali bez pobjede. Sopić: Nismo Manchester City
Rijeka - Elfsborg 1-1: Bijeli s igračem više ostali bez pobjede. Sopić: Nismo Manchester City

Što se tiče potencijalnih protivnika naših klubova u četvrtim pretkolima Europske i Konferencijske lige, Molde je kod kuće porazio Cercle Brugge sa 3-0. Za Molde su zabili Kristian Eriksen (3.), Magnus Eikrem (18.) i Martin Linnes (30.).

Susret 3. pretkola Europske lige između Rijeke i Elfsborga

Ovu utakmicu s posebnom pažnjom pratili su navijači Rijeke, jer će momčad s Rujevice, ako preskoči švedski Elfsborg, u play-offu igrati protiv pobjednika norveško - belgijskog okršaja. Ako ispadne od Elfsborga, momčad Željka Sopića igrat će protiv pobjednika dvoboja Olimpije i Šerifa novog trenera Mislava Karoglana (3-0 u prvoj utakmici za Slovence). 

Osijek: Utakmica trećeg pretkola UEFA Konferencijske lige, NK Osijek - Zira FK

Hajduk će u slučaju prolaska Ružomberoka igrati protiv pobjednika dvoboja armenskog Noaha i grčkog AEK-a, a u prvoj utakmici Armenci su slavili 3-1. Osijek je odigrao 1-1 protiv Zire na Opus Areni, a ako u Azerbajdžanu izbori prolazak, igrat će protiv ciparske Omonije ili mađarskog Fehervara za skupine Konferencijske lige. Prvi dvoboj Omonia je pobijedila kući 1-0. 

Slovački Ružomberok protiv Hajduka u kvalifikacijskoj utakmici Konferencijske lige

Rezultati potencijalnih protivnika naših klubova:

  • Rijeka (EL): Molde - Cercle Brugge 3-0
  • Rijeka (KL): Olimpija - Šerif 3-0
  • Hajduk (KL): Noah - AEK 3-1
  • Osijek (KL): Omonia - Fehervar 1-0
     
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Ćaleta-Car najveći dobitnik, Modrić veličina, a evo zašto je Matanović drugačiji od ostalih
KAKO SU IGRALI?

Ćaleta-Car najveći dobitnik, Modrić veličina, a evo zašto je Matanović drugačiji od ostalih

Plus+ Josip Šutalo i Mateo Kovačić značajno su podigli nivo igre u odnosu na Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Luka Modrić već nakon 70-ak minuta držao je ruke na koljenima, ali uklizavao je do kraja...
FOTO Slučajno fotografirala 14-godišnjeg Modrića. Nije bila svjesna da ima djelić povijesti
RANI DANI HRVATSKOG KAPETANA

FOTO Slučajno fotografirala 14-godišnjeg Modrića. Nije bila svjesna da ima djelić povijesti

U gradu je bilo neko događanje, a Luka se našao slučajno u kadru, on ih je animirao, pričao je, a oni ga pozorno slušaju. A kad se Luka probio, pričalo se u medijima, da je on čuvao koze. Ja sam htjela pokazati da je on i gradski dečko, rekla je zadarska liječnica Nada Perković-Kevrić