Obavijesti

Sport

Komentari 25

Evo gdje možete gledati uzvrate hrvatskih klubova u Europi: Prvi izlaze Osječani, a zadnji Hajduk

Evo gdje možete gledati uzvrate hrvatskih klubova u Europi: Prvi izlaze Osječani, a zadnji Hajduk

Prošli su se put preklapale sve tri utakmice, a ovaj put - dvije. Osječani na teren izlaze pola sata prije Rijeke, dok će 'bili' posljednji na teren nakon što (vjerojatno) završe susreti u Azerbajdžanu i Švedskoj

VIDEO

Sva tri hrvatska kluba igraju uzvratne utakmice u pretkolima Europske, odnosno Konferencijske lige. Ispred Rijeke, Hajduka i Osijeka novi je europski četvrtak. Ovaj put prvi na teren izlaze Osječani u Azerbajdžanu s 1-1 iz prve utakmice, zatim im se malo kasnije pridružuju Riječani u Švedskoj s istim rezultatom, a Hajduk na domaćem terenu posljednji izlazi pred publiku nakon što u prvoj utakmici nije bilo golova protiv Slovaka. 

Dambrauskas može stati na put Osijeku u Konferencijskoj ligi
Dambrauskas može stati  na put Osijeku u Konferencijskoj ligi

Osječani protiv azerbajdžanske Zire igraju u najranijem terminu od 18 sati i 30 minuta, a u gostima će pokušati ispraviti grešku iz posljednje minute na Opus Areni kad su gol za izjednačenje dobili iz penala. Prijenos utakmice možete pratiti na programu MAXSport 1.

POGLEDAJTE VIDEO: Igrači Hajduka nakon utakmice

Pokretanje videa...

Igrači nakon utakmice 00:38

Pola sata kasnije na teren u 3. pretkolu Europske lige izlazi i Rijeka u Švedskoj, a dva dana nakon što su ostali bez trenera, momčad s Rujevice čeka bitna utakmica. S Rujevice stižu s izjednačenim rezultatom (1-1) te im za prolaz bez produžetaka treba pobjeda. Utakmica počinje u 19 sati, a možete ju pratiti putem MAXSport 2 kanala.

Susret 3. pretkola Europske lige između Rijeke i Elfsborga

U uzvratnoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige izabranici Gennara Gattusa igraju kod kuće protiv slovačkogh Ružomberoka. Nakon poprilično lošeg izdanja u gostima u utakmici bez golova, pred punim Poljudom žele doći na korak do plasmana u Europu. Ta je utakmica na rasporedu od 21 sat te ju možete pratiti na MaxSport1 kanalu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

Iznenadni otkaz: Kalinić više nije sportski direktor Hajduka!
EKSPRESNI ODLAZAK

Iznenadni otkaz: Kalinić više nije sportski direktor Hajduka!

S Nikolom smo se razišli nakon završetka prijelaznog roka imajući u vidu ono što je najbolje rješenje za Klub u ovom trenutku, rekli su iz kluba i najavili kako će već idući tjedan predstaviti Kalinićeva nasljednika
Evo što se krije iza Kalinićeve smjene! Taj je potez Hajdukovih čelnika posve besmislen...
ODJECI OTKAZA NA POLJUDU

Evo što se krije iza Kalinićeve smjene! Taj je potez Hajdukovih čelnika posve besmislen...

Plus+ Za sve što je radio, sportski direktor Kalinić je morao imati suglasnost predsjednika Ivana Bilića i Nadzornog odbora, a predsjednik ga je na kraju prijelaznog roka smijenio, i to bez konkretnog objašnjenja!?