Obavijesti

Sport

Komentari 6

Dambrauskas može stati na put Osijeku u Konferencijskoj ligi

Dambrauskas može stati  na put Osijeku u Konferencijskoj ligi

Omonia je s ukupnih 3-0 bila bolja od Fehervara i tako izborila susret s boljim iz utakmice Osijeka i Zire. Trener Ciprana je Valdas Dambrauskas koji je vodio i Hajduk, a sada bi se mogao vratiti u Hrvatsku...

VIDEO

Omonia je izbacila mađarski Fehervar u trećem pretkolu Konferencijske lige. Momčad Valdasa Dambrauskasa pobijedila je u Mađarskoj rezultatom 2-0, zahvaljujući pogocima Willyja Semeda iz 28. minute i Andronikosa Kakoullisa iz 95. minute, te se s ukupnih 3-0 plasirala u play-off gdje će igrati protiv boljeg iz duela Osijeka i azerbajdžanske Zire.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prvi trening Dambrauskasa u Hajduku 02:06

Podsjetimo, momčad s Drave prvu utakmicu odigrala je 1-1 protiv Zire, a vodstvo i pobjedu izgubila je primljenim golom u sudačkoj nadoknadi iz kaznenog udarca.

Mierezov oproštaj od Osijeka: 'Odlazim sretan, a jednog dana mogao bih se vratiti u klub'
Mierezov oproštaj od Osijeka: 'Odlazim sretan, a jednog dana mogao bih se vratiti u klub'

Momčad Federica Coppitellija sutra od 18.30 gostuje kod Zire i borit će se za play-off Konferencijske lige. Osijek ima povijesnu priliku jer nikada nije igrao u grupnoj fazi europskog natjecanja. Ciparski klub Omonia trenira bivši strateg Hajduka, Litavac Valdas Dambrauskas, koji je 1. srpnja ove godine preuzeo momčad, potpisavši ugovor na dvije godine. Prošle sezone, Omonia je završila na trećem mjestu u ciparskom prvenstvu, iza prvaka APOEL-a i AEK-a iz Larnake.

Nakon Miereza, Osijek gubi i talentiranog Antona Matkovića?
Nakon Miereza, Osijek gubi i talentiranog Antona Matkovića?

Dambrauskas je vodio Hajduk nešto kraće od godinu dana, tijekom tog razdoblja osvojio je Kup Hrvatske. U svom mandatu na klupi Hajduka ostvario je 23 pobjede, sedam remija i osam poraza u ukupno 38 utakmica. Nakon odlaska iz Hajduka, preuzeo je grčki OFI, gdje je proveo 14 mjeseci. Hajdukovi navijači još uvijek cijene njegov rad, s obzirom na to da je momčad pod njegovim vodstvom igrala atraktivno i učinkovito. U sastavu Omonije igra i Mateo Marić, bivši kapetan Lokomotive.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku!
NOVI IZAZOV

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku!

Perišić je bio blizu Monze, čak je i gledao njihovu utakmicu protiv Intera, ali na kraju je dobio ponudu nizozemskog prvaka PSV-a koju je prihvatio