Obavijesti

Show

Komentari 0

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Marta pokušava pomiriti Paulu i Olgu

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Marta pokušava pomiriti Paulu i Olgu
2

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka, 9. rujna do petka, 13. rujna) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Sjene prošlosti

RTL, 20:15

PONEDJELJAK I dok Ana traži sigurne dokaze da je Mato vara, Marta pokreće svoj zao plan koji bi trebao izazvati sukob između Olge i Paule. Olga i Tomo prvi se put sreću na Aninoj rođendanskoj zabavi na kojoj ljubomorna Paula izgubi kontrolu.

UTORAK Olga shvaća da iza Paulinog napada stoji Marta pa joj se odluči osvetiti, a čitava situacija zabrinjava Edu. Istovremeno, Marta pokušava pomiriti Paulu i Olgu ne znajući da Olga želi uzvratiti udarac Marti.

SRIJEDA Olga organizira doručak za prijateljice, ali neobavezni sastanak otkriva duboke probleme. Sumnje isplivaju kad Olga ispituje Martu i Paulu o Matinoj aferi. Napetost raste kad Olga diskretno upozori prijateljice na moguću osvetu. Odnos Šimuna i Olge se i dalje produbljuje.

ČETVRTAK Blanka prijeti očajnoj Ani da će joj oduzeti sve što joj je drago. Edu sve više brine Olgino ponašanje, no ona ga uvjerava da je sve u redu.

PETAK Olga i Šimun provode nezaboravan dan, a Olga počinje gajiti romantične osjećaje prema njemu, što je plaši. Istovremeno, Šimun krivo protumači susret između Tome i Olge. Mato priznaje svojoj kćeri Niki da se razvodi od Ane.

La Promesa

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Vojvoda i vojvotkinja odmah stižu na La Promesu. Kad vide u kakvom je stanju njihova voljena kći, razmišljaju o poduzimanju drastičnih mjera protiv Lujanovih.

UTORAK Lujáni objasne vojvodi i vojvotkinji De los Infantes kako se Jimenino psihičko stanje urušilo pa je oni odluče odvesti kući na oporavak. Manuel nasamo prizna Jani da je ovo bila prekretnica u njegovu braku.

SRIJEDA Srećom, Pelayo i Mauro donesu kisik na vrijeme da spase Catalinu. Ona dobro reagira na liječenje, na radost svih osim Cruz. Markiz napada suprugu zbog ravnodušnosti prema zdravstvenom stanju njegove kćeri.

ČETVRTAK Feliciano kaže kolegama da mu je Petra majka. Kad shvati da je njezina tajna razotkrivena, Petra izbjegava poslugu. María Fernández Lopeu jasno da do znanja da ga ne voli.

PETAK Curro se čvrsto odlučio odreći očeve titule, ali ipak pita markiza za savjet. Alonso se obraća Manuelu kako bi pojačao pritisak u korist svog nećaka.

Pogledali smo seriju 'Geekica': Serija za mlade, odrasle osobe koju ćete pogledati bez prekida!
Pogledali smo seriju 'Geekica': Serija za mlade, odrasle osobe koju ćete pogledati bez prekida!

Zločinački umovi

RTL 2, 20:05

PONEDJELJAK Bračni par u Alabami izboden je na smrt u svom domu, a njihova je kći oteta. BAU zaključi da je zločin počinila romska obitelj koja traži žene za njihove sinove.

UTORAK U Teksasu dva su direktora korporacija otrovana za svog boravka u luksuznim hotelima. BAU traži osvetoljubivu call girl, a od odvjetnika žrtava da surađuju.

SRIJEDA Tri muškaraca u Washingtonu pronađena su mrtva pod sumnjivim okolnostima. BAU utvrdi da iza njihove smrti stoji svećenik kojih ih je podvrgao egzorcizmu.

ČETVRTAK Dvojica studenata seksualno su napadnuta i ugušena tijekom odmora u Teksasu. BAU mora promisliti o teoriji o timu od dvije osobe nakon neočekivanog obrata koji mijenja tijek istrage.

PETAK Policija u Buffalu primi snimku na kojoj je muškarac nožem ubio agenta za nekretnine da bi zatim napisao molbu za pomoć. BAU kreće u lov na opsesivno-kompulzivnog čovjeka koji je ubio nekoliko žena u posljednjih deset godina.

Mostovi života

Nova TV,18:00

PONEDJELJAK Dok Mustafa i Sonmez marljivo rade na otvaranju novog restorana, Kajhan, kojeg pritišće Fatihova odluka o prodaji hotela, počinje planirati svoje sljedeće korake. Na drugoj strani, razlike u stavovima između Kivildžima i Omera izlaze na vidjelo.

UTORAK Saznavši da Doga pomaže Nursemi, Abdulah vidi priliku da preko nje ponovno dođe do svoje kćeri. Iako uspijeva u svom naumu, ono što ga čeka daleko je od očekivanog.

SRIJEDA Nursema se, držeći do svoje riječi, vraća u obiteljsku kuću, spremna na još jedno suočavanje s obitelji. Abdulah prihvaća njen uvjet i nagovara je da se vrati kući, no istovremeno se suočava s nelagodom jer zna da mora s kćeri razgovarati o svojim osjećajima prema Alev.

ČETVRTAK Nilaj, koja se smatra vrlo pametnom, upada u prevaru. Omer preuzima krivnju kako bi zaštitio sina Metehana, no istina ubrzo izlazi na vidjelo, oslobađajući ga krivnje.

PETAK Kivildžim, unatoč tome što se pokušava opravdati, ne uspijeva promijeniti mišljenje obitelji. Najveću podršku dobiva od Doge, koja zbog toga ulazi u sukob sa svojim suprugom. Umut, željan da vidi Nursemu, pronalazi kreativan način da se sastanu, ali ona ga odbija dok ne završi proces razvoda.

Šokantno ubojstvo i susret starih (ne)prijateljica: Večeras kreće serija 'Sjene prošlosti'
Šokantno ubojstvo i susret starih (ne)prijateljica: Večeras kreće serija 'Sjene prošlosti'

Kumovi

Nova TV, 20:20

PONEDJELJAK Anđela shvati da joj je preko noći nestala slika Gospe. Martin sugerira da joj Gospa možda šalje znak da vrati novac Macanima. Kad shvati da inspektor ne vjeruje u njegovu priču, Martin odluči pronaći krivca kako i sam ne bi bio optužen za krađu.

UTORAK Stanislav dobiva testove za analizu DNK za sebe i Ivku, a Vinko i Aljoša mole ga za pomoć oko uporabne dozvole. Ivka ne vjeruje u priču o Martinovu herojstvu, ali Matija je sretna i ponosna na njega.

SRIJEDA Luce odlazi u Zagreb na subspecijalizaciju. Iako je pod pritiskom obitelji da to nije dobro za njihov brak, Janko joj ipak odlučuje dati podršku. Jasenka ispipava koliko može dobiti kredita u banci, pa daje investitorima ozbiljnu ponudu.

ČETVRTAK Luce i Janko se iznenade kad kod Vesne u stanu zateknu Brdskoga, dok Vesna smatra da je normalno da njezin sin upozna njezinog producenta s kojim je po cijele dane. Marko Šank se povjerava Martinu vezano za snove u kojima mu se javlja ženska osoba, pa mu ih Martin rastumači.

PETAK Vesna ne želi priznati da je njen i Aljošin brak u velikoj krizi, ali je Janko i Luci sve sumnjivije kad se ujutro na vratima opet pojavi Brdski. Janko odlazi za Zaglave, a Luce se napokon nalazi s Marinom, sretna je što se odvažila za ovaj korak.

Ples sudbine

HRT 1, 12:25

PONEDJELJAK Rafael niječe da je Pablo Toninhov otac. Otac Tenório odlazi po Oliviju u Belém. Iolanda poljubi Rafaela pred svima nakon što on kaže da je priznao Toninha u matičnom uredu.

UTORAK Isadora bježi iz sobe uz Rafaelovu pomoć i odbija se vratiti na imanje. Otac Tenório halucinira zbog groznice uzrokovane bolešću. Govori Oliviji da je voli i poljubi je.

SRIJEDA Rafael ide u hotel u kojemu je Isadora. Želi da se ona vrati kući i da bude ona nekadašnja Isadora. Mariana se spetlja s Tavitom. U zabludi misli da mu se sviđa. Lorenzo konačno kupuje auto uz Giovanninu pomoć.

ČETVRTAK Rafael daje iskaz načelniku policije koji ga zamalo nije prepoznao. Leônidas otkrije da je Matias otac Heloísine kćeri. Isadora se razboli od malarije.

PETAK Rafael kaže Isadori da je Iolanda otišla. Rafaelu su sumnjivi neki pregovori u tvornici. Isadora želi sašiti dar za gđu Darci kako bi joj se ispričala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Vedrana Rudan o borbi s rakom: Nisam sigurna da ću dočekati rođendan koji je za mjesec dana
ZABRINULA OBOŽAVATELJE

Vedrana Rudan o borbi s rakom: Nisam sigurna da ću dočekati rođendan koji je za mjesec dana

Rak možda jest izlječiva bolest, ali samo mali broj onih koji ga imaju u to vjeruje. Liječnici ih hrabre, hrabre i mene, 'sve smo izvadili', a onda kreće rečenica: 'Vidimo se za tri mjeseca', napisala je spisateljica