Obavijesti

Show

Komentari 4

Šokantno ubojstvo i susret starih (ne)prijateljica: Večeras kreće serija 'Sjene prošlosti'

Šokantno ubojstvo i susret starih (ne)prijateljica: Večeras kreće serija 'Sjene prošlosti'
6

Serija počinje raskošnom zabavom u dvorištu vile, a dobru atmosferu među gostima iznenada prekida šokantan zločin, ostavivši u nevjerici sve prisutne

VIDEO

Večeras od 20.15 sati na RTL-u počinje emitiranje nove domaće serije 'Sjene prošlosti', moćna ženska priča o prijateljstvu, osveti, ljubavi, moći i tajnama, prožeta misterijem koji će već u prvoj sceni zaintrigirati gledatelje i natjerati ih da se pitaju – što se to ovdje dogodilo i tko je krivac?!

Serija počinje raskošnom zabavom u dvorištu vile, a dobru atmosferu među gostima iznenada prekida šokantan zločin, ostavivši u nevjerici sve prisutne. I dok identitet žrtve gledateljima ostaje nepoznat, kreće napeta istraga i potraga za ubojicom koju vode inspektori Darija i Kruno.

Odabrani svjedoci u policijskoj postaji prepričavaju događaje koji su, po njihovom mišljenju, doveli do zločina. Otkrivaju se dobro skrivene tajne i oživljavaju sjećanja.... U središtu kaosa koji je nastao četiri su nekadašnje srednjoškolske prijateljice – Marta, Paula, Ana i Olga.

Marta (Jelena Perčin) je kraljica kvarta, moćna i manipulativna. Napravit će sve što je u njezinoj moći da dobije ono što želi, makar to značilo da mora povrijediti svoje najmilije. Nakon svih tih godina i dalje se druži s Anom i Paulom, no one su samo pijuni u njezinoj partiji šaha.

Paula (Dajana Čuljak) se trudi biti Martina kopija, voli tračeve i uživa u tuđoj nesreći, no puno je emotivnija od Marte i nema samokontrolu kao ona pa teško skriva svoje igrice i intrige. Ana (Ana Maras Harmander) nije toliko sklona manipulacijama i svi je malo podcjenjuju, no zapravo je inteligentna, pronicljiva, topla i prijateljski nastrojena osoba.

S druge strane, Olga (Marina Fernandez) empatična je, savjesna i emotivna žena, danas uspješna ginekologinja. No u sebi već gotovo dva desetljeća nosi bol i ljutnju zbog nepravde koju su joj nanijele upravo one za koje je mislila da su joj iskrene prijateljice.

Ponovni susret na sahrani pokrenut će lavinu događaja. Ispod lažnih osmijeha i želje da nadoknade propušteno vrijeme, kriju se zavist, osjećaj krivnje, bijes, želja za osvetom, ali i strah...

Kako će izgledati ponovni susret Olge, Marte, Paule i Ane te što je dovelo do raspada njihova prijateljstva prije 20 godina, pokazat će prva epizoda nove domaće serije 'Sjene prošlosti', večeras od 20.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je 24 sata prije prikazivanja na televiziji na streaming platformi Voyo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Valentina je razočarala Tonija: 'Došla je da bude viđena...'
NOVI DAN U 'LJUBAV JE NA SELU'

Valentina je razočarala Tonija: 'Došla je da bude viđena...'

Ostalo je još da Toni upozna Valentinu, koja je imala veliku tremu. Valentina mu je otkrila kako se iz Pule ne bi selila jer voli more, što mu je malo zasmetalo