dragi novinari ne hvalite ove jadnike po novinama mlinar, pan-pek ,dubravica itd.jeli vi znate da ti ljudi koji kod škoje rade imaju najmanju plaču za pekar u s
vijetu to pišite.I da ti ljude krvavo zarade svoj kruh a ne kako on radi bogatsvo sa burekom i sa tim da uništavaju male pekare koji rade ručno a ne strojno jeli stojno je 100 puta nekvalitetno
Prikaži još ↓
_l_
12.12.2014.
Odustani
ohladit će se dok stigne u australiju
re
rewwe
12.12.2014.
Odustani
Kako najlakše isprovocirati bosanca ? Samo spomeneš burek sa sirom svaki bosanac te odmah ispravlja, provjereno mnogo puta.
šaptačica
12.12.2014.
Odustani
i tko proizvodi burek nakraju mlinar ili ?jer mlinarov burek ništa ne valja.
ma
marky37
12.12.2014.
Odustani
kad vam je burek sa sirom sirnica što vam se onada onaj sa mesom ne zove mesnica...
no sleep
12.12.2014.
Odustani
daj janjetine
be yourself
12.12.2014.
Odustani
Burek od Mlinara nije dobar, suh je. Vidjet ćemo kako će ova druga tvornica kod Zagreba raditi burek i baklave.
Dk
Deaktivirani korisnik
12.12.2014.
Odustani
Burek je samo s mesom!!!!!!Sve ostalo su pite.Ovo je čista konfekcija!
ak
akoduko
12.12.2014.
Odustani
U bureke se ne razumijem, ali kod nas u Hr. pita je - kako je već netko spomenuo, kolač od prhkog tijesta punjen jabukama, orasima, čokoladom, sirom. Sasvim dru
gačije je tijesto za pitu od tijesta za burek koje se zove vučeno tijesto od kojeg se kod nas radi štrudla.
Prikaži još ↓
ba
baba18
12.12.2014.
Odustani
lijepo da se neka grana proizvodnje širi , da napreduje i da zapošljava !
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .