dragi novinari ne hvalite ove jadnike po novinama mlinar, pan-pek ,dubravica itd.jeli vi znate da ti ljudi koji kod škoje rade imaju najmanju plaču za pekar u svijetu to pišite.I da ti ljude krvavo zarade svoj kruh a ne kako on radi bogatsvo sa burekom i sa tim da uništavaju male pekare koji rade ručno a ne strojno jeli stojno je 100 puta nekvalitetno
You Are A Towel!
12.12.2014.
Odustani
a tek kako se radi kod onih cije ime se nespominje (admin brise)... uvedu svog zemljaka, i drze ga ko zatocenika, te radi non stop. takav je slucaj s jednom pek
arom u osijeku. u koje god vrijeme da sam im dovezao robu, i koji god dan, uvijek je isti pekar radio.
Prikaži još ↓
L3
LaKiLuK_3
12.12.2014.
Odustani
cijenim ih stvarno ustaju rano al svaki je rad težak i onaj u hladnjači - 17 a stalno unutra van sve je ok samo plače?????
fiore
12.12.2014.
Odustani
"dalkas26"-je li ih netko natjerao da rade?kako je radit po kanalima na +40?u bagerima na istoj temperaturi?ne znam koliko su plaćeni,ali radiš,kad nađeš bolji
posao daš otkaz !u čemu je problem?
Prikaži još ↓
Sp
SpužvaBobSkockani
12.12.2014.
Odustani
Da, nema bureka pravog bez ručne izrade, burek i strojevi i masovna proizvodnja ne idu zajedno, i onda još i radnike loše plaćaju. Ne možeš se od stare dobe pro
izvodnje bureka brzo obogatiti ali možeš solidno živjeti, a ovo s mlinarom je bez veze, bar da ono što ostane daju sirotinji i pučkim kuhinjama
Prikaži još ↓
mm
mmanuel
12.12.2014.
Odustani
upravo tako... izrabljivač kojem na čelnim mjestima rade frustrirani bolesnici,o plaćama neću ni pričati...
slavonika
12.12.2014.
Odustani
a nisu napisali kako je nekad kruh od slobode (sadasnje karoline) bio najbolji,najpovoljniji u gradu i okolici i svi su ga kupovali,dok skojo nije poceo pravit
i tvornicu kruha i odjednom slobodin kruh vise nije valjao i nije bio isplativ te su ugasili proizvodnju,a skoji se isplatilo praviti cijelu novu tvornicu i praviti kruh! zanima me samo kome je platio da bi se ugasila proizvodnja u bivsoj slobodi
Prikaži još ↓
Crna Dalija
12.12.2014.
Odustani
Kakav je to burek s višnjom? Dosta dobro poznajem muslimansku kuhinju i to nikad nigdje nisam pročitala. Kod nas se to zove štrudla!
ilmare
13.12.2014.
Odustani
Dalija ,ma, tko ti dade minus ? Dobro kažeš ŠTRUDLA . Može i savijača sa višnjama
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .