Obavijesti

News

Komentari 25

Četvorica otela i mučila čovjeka u Beogradu: Pokušao je bježati pa pao s 27. kata i poginuo

Četvorica otela i mučila čovjeka u Beogradu: Pokušao je bježati pa pao s 27. kata i poginuo

Policija provodi istragu nad četvoricom osumnjičenih za koje se sumnja da su oteli muškarca, vezali ga, tukli i mučili zbog navodnog duga

VIDEO

Više javno tužiteljstvo u Beogradu u Srbiji provodi istragu protiv četvorice osumnjičenih koji su oteli muškarca i dva dana ga držali zatočenog, a on je u pokušaju bijega od otmičara poginuo, piše Blic.

Policija četvoricu sumnjiči da su oteli B.B. te da su ga prvo zlostavljali u jednoj vikendici na Fruškoj gori da bi ga zatim držali u jednom stanu na Konjarniku u Beogradu, gdje su ga zavezali za radijator i tukli nogama i rukama po glavi i tijelu. Sve se odvijalo od 25. do 26. srpnja, a nesretni muškarac je pokušao pobjeći preko terase stana da bi zatim pao sa 27. kata i na mjestu poginuo.

Policija navodi kako su muškarca oteli i tukli jer je navodno bio u dugu prema osumnjičenima. 

U jednom trenutku B. B. se uspio osloboditi, a zatim je pokušao pobjeći iz stana te je tom prilikom s terase stana, koji se nalazi na 27. katu zgrade, pao na betonsku površinu i preminuo na licu mjesta. Osumnjičeni su nakon toga, jedan po jedan napustili stan, pokupivši za sobom smeće, opuške od cigareta i plastične vezice koje su koristili prilikom protupravnog lišenja slobode oštećenog. U odnosu na smrt B. B, kako se sumnja, osumnjičeni su postupali iz nehaja, odnosno bili su svjesni da uslijed njihovih radnji može nastupiti smrt oštećenog, ali su olako držali da do toga neće doći - objavila je beogradska policija.

Jedan od osumnjičenih je uhićen dok su ostala trojica i dalje u bijegu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Građanima su stigla upozorenja na mobitele...
STRUČNJACI UPOZORAVAJU

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Građanima su stigla upozorenja na mobitele...

Prognostičari su za danas najavili postupno naoblačenje, prvo u Istri. U noći na ponedjeljak zahvatit će ostatak Hrvatske, a očekuje se obilna kiša, lokalno i olujno nevrijeme.

Užas A3: Pretrčavao autocestu pa ga pokosio i usmrtio auto
JOŠ NE ZNAJU IDENTITET

Užas A3: Pretrčavao autocestu pa ga pokosio i usmrtio auto

U subotu, 7. rujna oko 21.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na području Novske, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, javila je policija.
Kaos kod Rijeke: U sudaru dva vozila poginuo muškarac.  Na A7 izgorio BMW, stvorile se kolone
DVIJE PROMETNE NESREĆE

Kaos kod Rijeke: U sudaru dva vozila poginuo muškarac. Na A7 izgorio BMW, stvorile se kolone

Prometna nesreća oko 11 sati dogodila se između čvorova Sveti Kuzam i Draga, na 32. km u smjeru Rupe, a muškarac je preminuo