Obavijesti

News

Komentari 33

Užas A3: Pretrčavao autocestu pa ga pokosio i usmrtio auto

Užas A3: Pretrčavao autocestu pa ga pokosio i usmrtio auto

U subotu, 7. rujna oko 21.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na području Novske, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, javila je policija.

VIDEO

Do nesreće je došlo kada je za sada nepoznata muška osoba u svojstvu pješaka, prelazila kolnikom, uslijed čega je u njega udario automobil bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka

"U subotu, 7. rujna oko 21.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na području Novske, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala", javila je policija.
 
Do nesreće je došlo kada je za sada nepoznata muška osoba u svojstvu pješaka, prelazila kolnikom, uslijed čega je u njega udario automobil bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka kojim je desnom prometnom trakom iz smjera Lipovca u smjeru Zagreba upravljao 51-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.
 
Tijelo muškarca je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a policija će o ovoj prometnoj nesreći Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane

Jedna osoba se utopila na jugozapadu Poljske, a tisuće su evakuirane preko granice u Češkoj dok obilne kiše u nedjelju nastavljaju padati diljem srednje Europe te izazivati poplave. U Austriji je poginuo vatrogasac...