Riba iz konzerve i kupovna tjestenina, wtf!? To je recept profesionalnog kuhara?
T-Rexxx
19.10.2019.
Odustani
Danas da bi bio dobar kuhar,treba ti fensi bradica,crni tanjur i nesto sareno na njemu,nebitno sto,samo da je tanjur sto veci,a sareno na njemu sto višlje sloze
no. I treba ti pjenica,obavezno pjenica da malo pokapas okolo,onako,kao da je izdrkano. E da,moras obavezno bacit neki zacin,onako s visoka,kao da rastezes zvaku koja se zaljepila za tanjur,a ona nikako da se odljepi,pa ti ruka metar iznad glave. Ne daj boze napravit nekakav temeljni sos,jer to nije in,robu iskoristiti,odradit pripremu za 300 vecera u 5 sati svaki dan,to nije fora,to ne rade kuhari,pravi kuhari rade slow food,jer se to radi polako,imas vremena da drkas po tanjuru 3 sata i onda das čovjeku sardinu iz konzerve.
Prikaži još ↓
DeadlyWanderer
18.10.2019.
Odustani
Bljuv
Ne
NemamNick
18.10.2019.
Odustani
Cim vidim njegov recept znam da ne valja, ne trebam ni citati
Hr
HrvVojnik
19.10.2019.
Odustani
Daj ovaj pažanin je bože sačuvaj.vise losih recepata ima nego nesto sta bi se dalo pohvaliti. UZAS!
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .