Riba iz konzerve i kupovna tjestenina, wtf!? To je recept profesionalnog kuhara?
Roy Ban
18.10.2019.
Odustani
baš misli to napisat.....
Sveta srdela
18.10.2019.
Odustani
iskreno gledajuci ovaj video kada sam si sklopio ukuse u ustima....nista posebno..... a i porcija mu je mega.
Roy Ban
18.10.2019.
Odustani
Bar nešto 😂
Sveta srdela
18.10.2019.
Odustani
cekaj da cujemo sta ce Jamie Oliver reci na ovaj recept ;)
Dk
Deaktivirani korisnik
18.10.2019.
Odustani
Ako želite ukusnu tjesteninu, ima jedan recept na koji sam negdje naletio... Tjestenina je u pestu od špinata sa češnjakom. U blender se ubaci špinat (dvije šak
e npr.), sok polovice limuna, par žlica maslinovog ulja, sol, papar, 1 sir ribanac i krušne mrvice po količini da smjesa bude lijepo gusta. Kad se tjestenina skuha, pomiješajte u nju izblendiranu smjesu, ubacite sjeckani čenjak, par šeri rajčica, još ribanca po želji i kratko "zapržite". Jelo može biti zasebno, može biti prilog uz ribu, lignje i sl. Mene je okus oduševio i preporučam recept.
Prikaži još ↓
Sveta srdela
18.10.2019.
Odustani
@sos90 to se popularno zove fave de spinacco ali ovaj tvoj recept je necija personalna verzija kao sta svatko ima svoju uostalom.Evo da ti se oduzim jedan brzi
i super, znaci pileca prsa narezes na trakice, das, vegete, sol, malo papra, slatku papriku i onda polijes maslinovim uljem i ostavis preko noci u frizideru.Ok, to je baza, verzije su razlicite, ali idemo dalje, isprzis to u tavi/loncu (zavisi koju pastu koristis, ako su spaghetti onda tava za ostalo preporucam lonac) i kada je dobro sprzeno meso odlijes to ulje u smece i onda bacas vec kuhanu pastu s malo vode od paste.Kada se pocne lijepiti dodas vrhnje 30% i zdenka sir (onaj s travicama ili obican) i kada se pocinje lijepiti za pastu onda istisnes pola limuna i kuhaj jos 2,3 minute dok ti se ne zagusti kako volis. (1/2 limuna je na 2 osobe) i to je to, osim parmezana kojega obozavam ali uvijek dajem na kraju.Ako volis intenzivne okuse onda umjesto zdenke preporucam plijesnive sireve ili ementaler vrste, ne mozes pogrijesiti. Enjoy.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
18.10.2019.
Odustani
@Ivo, to ti u ćeliji kuhaš? :D A čuj, tjestenina i sir uvijek idu zajedno, s tim ne možeš faliti :) Možda bi meni tu vrhnje bilo nepotrebno, ali zgodan i jednos
tavan recept. A i ne može biti neukusan :)
Prikaži još ↓
Sveta srdela
18.10.2019.
Odustani
@SOS90 Probaj tako kako sam napisao, oduseviti ces se . Ja u celiji? Aaaaaa da , da , shvacam, da ja sam u "celiji" hotel hilton 5 zvjezdica samo je adresa kriv
o napisana....tamo neki remetinec statijaznam.
Prikaži još ↓
..Maris..💙
18.10.2019.
Odustani
Ajde dosta.Ima nas koji smo gladi a klopa je daleko.🤪
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .