Danas da bi bio dobar kuhar,treba ti fensi bradica,crni tanjur i nesto sareno na njemu,nebitno sto,samo da je tanjur sto veci,a sareno na njemu sto višlje slozeno. I treba ti pjenica,obavezno pjenica da malo pokapas okolo,onako,kao da je izdrkano. E da,moras obavezno bacit neki zacin,onako s visoka,kao da rastezes zvaku koja se zaljepila za tanjur,a ona nikako da se odljepi,pa ti ruka metar iznad glave. Ne daj boze napravit nekakav temeljni sos,jer to nije in,robu iskoristiti,odradit pripremu za 300 vecera u 5 sati svaki dan,to nije fora,to ne rade kuhari,pravi kuhari rade slow food,jer se to radi polako,imas vremena da drkas po tanjuru 3 sata i onda das čovjeku sardinu iz konzerve.
Dk
Deaktivirani korisnik
19.10.2019.
Odustani
Apsolutno tisuću pluseva za komentar, potpuno isto mislim o tim pjenicama i drkicama po tanjuru za tisuće kuna po slijedu. A najjača stvar u receptu je upravo K
ONZERVA S POVRĆEM🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Ali u Rvackoj ništa nije čudno, kada se zna da svi veliki i poznati Zagrebački restorani koji nude "domaću kuhinju" kupuju meso i ostalo u Konzumu😝😝😝😝😝.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .