Obavijesti
Kako se pravilno mota i koja je tajna prave domaće sarme?
Komentari 30
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Al
Sad sam gladan
2 x general
evo vidni napredak stručnjakinje koja piše članak! prije je jedna napisala da se malo posoli! ( uz kiselo zelje ? ). ova je bolji biser lupila? - da se ne miješ Prikaži još ↓
Dk
Ako kupus nije dovoljno kiseo uzalud i fino meso i dimljeno unutra...
ma
Kako se zove sarma nudist? Ćufta
mi
U glavnom,za jednu prosječnu glavicu zelja meni treba 700 do 800 grama mljevenog mesa,a ne 500. To je onda taman da mi zelja ostane za skoro niš.... ja sarmu u Prikaži još ↓
zd
Sarma uh uz pire i domači hren ,,mjesečno bar dvapu se kuha s tim da svaki put ostane još zajedanput pa se odmrzne..
Dk
Moram priznati da moja svekrva radi najbolju sarmu.. 🤷🏻‍♀️
ne
Najbolja sarma je kada se svi sastojci isprže na maslinovom ulju, zamotaju u kiseli kupus i nekoliko sati polako peku u pećnici pokriveni pancetom ili dimljenim Prikaži još ↓
ma
Ide sarma ulicom i sretne ćevap, kaze on njoj: sta si se tako smotala, jesi dobro?
Dk
Sarma nije domaće jelo već tamo sa istoka ! Zašto ne pišu o lokalnoj kužini imamo pizzetu , topli sendvič , hamburger ...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .