Obavijesti
komentari
Kako se pravilno mota i koja je tajna prave domaće sarme?
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

2 x general
evo vidni napredak stručnjakinje koja piše članak! prije je jedna napisala da se malo posoli! ( uz kiselo zelje ? ). ova je bolji biser lupila? - da se ne miješa!!!! čini se da ove cure nisu nikada ni skuhale jajca a kamole radile sarmu.
An
Ja sam jednom kuhao jaja dobrih dva sata i opet su bila tvrda!
2 x general
6666 - kaj bi te cure rekle na to???? očekujem sljedeći članak o jajcima
mrTrobec
Naravno da se ne miješa nego samo protrese
An
Trucko sam i ja jaja, ali nije pomoglo i dalje su ostala tvrda!
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .