Obavijesti
komentari
Kako se pravilno mota i koja je tajna prave domaće sarme?
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ne
Najbolja sarma je kada se svi sastojci isprže na maslinovom ulju, zamotaju u kiseli kupus i nekoliko sati polako peku u pećnici pokriveni pancetom ili dimljenim rebricama... od kad smo probali recept ne mijenjamo
vandorama33
Napisi taj recept, izgleda zanimljivo, obozavam sarmu, a ovo je iskorak u pripremi. Volio bih probati.
ne
Vandorama33 - može - pokušaj - preukusno je, nadam se da mi neće izbrisati komentar prije nego zabilježiš. Znači sastojci su isti kao i obično - prvo pržiš 2-3 Prikaži još ↓
vandorama33
Hvala za recept, cini mi se prefino jer sarma bez suhog mesa nije ono pravo. Za vikend cu ju raditi pa ti napisem kakva je bila.
ne
Uživat ćeš u klopi - iako ne volim kuhati spremam izvrsnu klopu doma jer skupljam ‘kuharska iskustva’ sa svih strana svijeta.očekujem komentar, lijep pozdrav
BiceBolje
Ja bukvalno isto pravim, s tim sto sarmu kuvam u glinenoj posudi, uvece napravim sarmu, nalijem vodom i u pecnicu na najjace da prokuva. Onda smanjim na oko 11 Prikaži još ↓
ne
BiceBolje@ i ja često koristim glinenu posudu samo što ona zahtjeva duže vrijeme pečenja - tj baš tako - cijelu noć, a i ne smije se prati u perilici pa mi malo Prikaži još ↓
BiceBolje
Ma ni ja ne volim na ruke da perem, ali ne pravi se sarma svaki dan :)
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .