Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Najbolji načini za podgrijati pizzu, da bude fina i hrskava

Najbolji načini za podgrijati pizzu, da bude fina i hrskava
3

Hladna pizza nije baš najukusniji obrok, iako je i dalje primamljiva za jesti. Kako biste kasnije uživali u svakom njezinom zalogaju, pokušajte je podgrijati tako da bude hrskava i sočna kao da je svježe ispečena

Sigurno ste nekada naručili pizzu i niste ju uspjeli cijelu pojesti, već ste odlučili ostatak ostaviti za doručak. Postoje najbolji načini da podgrijete pizzu, a da ostane hrskava i ukusna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pozlaćena pizza VIDEO

I dok je hladna pizza sasvim u redu, i dalje ukusna, i sve, ali hranu je najbolje jesti onako kako je izvorno namijenjena - vruću, hrskavu i otopljenu.

Brza i zdrava veganska pizza
Brza i zdrava veganska pizza

Ostaci pizze u mikrovalnoj pećnici znaju biti mokri i ne baš tako ukusni, pa evo nekih drugih metoda koje možete isprobati.

Upotrijebite ove trikove i uživajte u pizzi koja će biti ponovno svježa:

Kako podgrijati pizzu u pećnici?

Ova metoda oduzima malo vremena, ali u konačnici ne zahtijeva puno posla, pa se u potpunosti isplati. Zagrijte pećnicu na otprilike 190 stupnjeva, a lim za pečenje obložite aluminijskom folijom.

Kad se zagrije stavite pladanj u pećnicu na nekoliko minuta. Zatim stavite pizzu na vrući pladanj. Ovaj proces osigurava da dno postane toplo i hrskavo dok se vrh topi. Nakon otprilike 10 ili 15 minuta, imate svjež obrok.

Kako podgrijati pizzu na štednjaku?

Stavite, po mogućnosti neprianjajuću, tavu na srednju vatru i ostavite da se zagrije samo nekoliko minuta. Dodajte krišku i ostavite još nekoliko minuta da postane hrskava. Zatim dodajte nekoliko kapi vode u posudu i pokrijte je poklopcem. Ovaj korak će napariti vrh, i osigurati nevjerojatan okus sira.

Evo kako ćete napraviti najbolju pizzu kod kuće: Dobro opušteno tijesto je ključ za izvrsno jelo
Evo kako ćete napraviti najbolju pizzu kod kuće: Dobro opušteno tijesto je ključ za izvrsno jelo

Kako podgrijati pizzu u fritezi?

Obložite košaru papirom ili aluminijskom folijom, a zatim pecite svoju krišku na zraku, na oko 180 stupnjeva, tri do šest minuta, donosi MSN.

Recept za prvu pizzu nastao je 1889. godine, a njeno rodno mjesto je bilo u Napulju
Recept za prvu pizzu nastao je 1889. godine, a njeno rodno mjesto je bilo u Napulju

POGLEDAJTE INTERVJU S CHEFOM MANDARIĆEM: NAJTEŽI PLESOVI SU SALSA I SAMBA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3