Obavijesti
članak
Slavonci otkrili kako su njihove bake kiselile kupus - savršen je
Komentari 109
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

li
Banijci nikada nisu stavljali nikakve konzervanse.Najčešće je bio u drvenim kacama i dobro ugažen.Stavljao se red ribanog,pa red glavica a u međuvremenu se soli Prikaži još ↓
Dk
kakav konzervans,,,slozi kupus dobro ga nasoli nalij vode i ubaci korjen hrena i osobno volim biber u zrnu,,,,nikada se nije pokvario
Dk
Kiseli kupus i buncek dimljeni najbolja zimska hrana naravno i sarma
Gost_Gost
Mi u lici ne stavljamo nikakve konzervanse i nikad se nije pokvario.
Anakin S
Kako uopće dočekati zimu bez dva bureta kupusa min. .
šk
Najbolji u pećnici sa mesom i kumpiricima !
Slavonka60
Mi ne stavljamo nikakav konzervans..da ide zrnje kukuruza..lovorov list biber u zrnu i sol. Praznine izmedju glavica popunjavamo kupusom izrezanim na četvrtine. Prikaži još ↓
Dk
A u Zagrebu kila 15,00 Kn....
Dk
Čim dodaš konzervans, to više nije običan domaći kupus već industrijski...
Dk
Volim kiseli kupus ali ipak radije jedem ostalo povrće koje je zimi na raspologanju mada pamtim kako je kupus kiselio moj tata: kupus, krupna sol, voda i - tvrd Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .