Obavijesti
komentari
Slavonci otkrili kako su njihove bake kiselile kupus - savršen je
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Slavonka60
Mi ne stavljamo nikakav konzervans..da ide zrnje kukuruza..lovorov list biber u zrnu i sol. Praznine izmedju glavica popunjavamo kupusom izrezanim na četvrtine. Taj kupus po potrebi režemo za salatu ili za dinstanje (pire krumpir, krvavice ili sekelji gulaš)..dakle ne ribamo kupus.
Wilma_1
tako se to radi oduvijek i uvijek je dobar..jedva cekam
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .