Obavijesti
komentari
Slavonci otkrili kako su njihove bake kiselile kupus - savršen je
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Volim kiseli kupus ali ipak radije jedem ostalo povrće koje je zimi na raspologanju mada pamtim kako je kupus kiselio moj tata: kupus, krupna sol, voda i - tvrdi kukuruz u zrnu, nikakvi konzervansi. Pokrije se čistom krpom, poklopi i optereti kamenom..znam da se ta krpa i kamen moraju prati svaki dan. Naravno, čekali su se prvi datumi nižih temperatura jer se kupus ne smije stavljati na kiseljenje dok su celzijusi normala jer se pokvari zato je dobro imati svoj podrum..uf, još se sjećam okusa blago fermentiranog rasola, soka od kiseljenja tog kupusa :)
E1
I ja sam se sjetila svog tate... sve kao što pišeš.
Dk
Klasika..i on bi još izdubio korijen i u to nasuo sol, između glavica je išao ribani..sad dobijem od svojih, jer uvijek netko napravi, glavicu kad mi treba za s Prikaži još ↓
Dk
Ti voliš slatki kupus.,;)
Dk
kupus mi je neutralna namirnica..volim mladi kupus na salatu ili one krpice sa slatkim kupusom, ili njoke..ponekad..postoji i kineski kupus..on je duguljast i Prikaži još ↓
E1
Ja obožavam slatki kupus na salatu, s dosta bibera... toga mogu pojesti kao zec 😁
Dk
e da, bez papra kupus salata nije prava :)
Dk
kiseli kupus je jako fini na salatu s bućinim uljem))
Dk
vilo, slatki na salatu sa bučinim jedem, a kiseli nisam tako probala, budem :)
Dk
probaj..i javi kako ti se sviđa..
Dk
Dobro si me podsjetila, sutra je na redu krumpir salata sa bučinim uljem, njami :P
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .