nisam baš zicher za ovo s jogurtom...kakva smjesa za glazuru.
Margarin na vruće, skloniš s varte, rokneš čokoladu i nek se topi. Zaliješ, i nek se stegne na sob
noj pa ide u frigo. perfektna boja, okus i miris. Jogurt?skeptična sam. A lom se riješi vrućim nožem.
Prikaži još ↓
CU
CUKRENA.
18.5.2015.
Odustani
Mmmmm to je dobar ovaj cheesecake,, baš bi sad pasao jedan komad-ić :))) Jednostavnu tortu od čokolade ću sigurno probati, čim prije..a i ovaj trik s jogurtom v
alja zapamtiti...
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
18.5.2015.
Odustani
dosta slično i ja radim tijesta za kruh, pizze...... ali mi nije sasvim jasno što napraviti kod recepta za tortu ako se dodaju cijela jaja tijesto je žilavije a
ko se odvoje žumanjci a od bjelanjka i napravi čvrsti snijeg tijesto je rahlije???
Prikaži još ↓
el
ellizabet
18.5.2015.
Odustani
Obožavam peći kolače i neke od njihovih savjeta ću poslušati iako su moji recepti meni super.Ovo sa jogurtom valja isprobati!
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .