dosta slično i ja radim tijesta za kruh, pizze...... ali mi nije sasvim jasno što napraviti kod recepta za tortu ako se dodaju cijela jaja tijesto je žilavije ako se odvoje žumanjci a od bjelanjka i napravi čvrsti snijeg tijesto je rahlije???
CU
CUKRENA.
18.5.2015.
Odustani
Nije, samo moraš dobro istući cijela jaja sa šećerom, isto budu pjenasta..Ili probaj na drugi način..Najprije istuci bjelanjke, dodavajući polako šećer a zatim
ubaci žumanjke..Ostale sastojke umiješaj ručno, nikako mikserom i ispadne super...
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
18.5.2015.
Odustani
hvala. probala sam sa cijelim jajima bilo je jako dobro sjedinjeno ali mi se nije sviđao rezultat. ja i inače u čvrsti snjeg dodajem žutanjke.....
CU
CUKRENA.
18.5.2015.
Odustani
Imam neke recepte gdje se dodaju cijela jaja ali onda ih treba duže tući da zapjene, Ja to preokrenem po svoju,..Najteže je neki recept probat prvi puta, jer ne
znaš kako će ispasti ,ali već drugi puta malo preokreneš na svoje i opet je dobro..
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
18.5.2015.
Odustani
u pravu si, ali meni je izazov probati novo baš zbog samo okusa takve kombinacije....
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .