nisam baš zicher za ovo s jogurtom...kakva smjesa za glazuru.
Margarin na vruće, skloniš s varte, rokneš čokoladu i nek se topi. Zaliješ, i nek se stegne na sobnoj pa ide u frigo. perfektna boja, okus i miris. Jogurt?skeptična sam. A lom se riješi vrućim nožem.
bl
blonde
19.5.2015.
Odustani
ja stavim malo bijelog ulja i nikada mi glazura ne puca...na laganoj vatri istovremeno topim maslac i čokoladu uz stalno mješanje i glazura je glatka i nakon t
oga stavim par kapi ulja, glazura je na kraju sjajna.. Uvijek koristim maslac jer je bolja i izdašnja glazura i lako se razmaže po kolaču...uvijek mi uspije....
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .