Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ka
nisam baš zicher za ovo s jogurtom...kakva smjesa za glazuru. Margarin na vruće, skloniš s varte, rokneš čokoladu i nek se topi. Zaliješ, i nek se stegne na sobnoj pa ide u frigo. perfektna boja, okus i miris. Jogurt?skeptična sam. A lom se riješi vrućim nožem.
bl
ja stavim malo bijelog ulja i nikada mi glazura ne puca...na laganoj vatri istovremeno topim maslac i čokoladu uz stalno mješanje i glazura je glatka i nakon t Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .