Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ba
Na slavonskoj svadbi u prosjeku bude oko 500 gostiju, to bi značilo da bi gosti pojeli jedno manje stado takovih janjića. Poanta svega toga dobrog okusa je mlado i malo janje koje praktično nije ni počelo jesti drugu hranu osim malo trave i sijena a ostalo je mlijeko. Sol nema nikakve veze sa okusom. Po toj logici da je paško janje lizalo tuzlansku sol a ne pašku bilo bi još ukusnije....
mo
baja88a; Dobar dio "paških" janjaca liže "tuzlansku" sol.
ol
Baja ne pretjeruj. Jako davno je bilo to sa 500 gostiju. Plafon 200!
ja
Sol ima veze s pečenjem. Morska sol je vlažna (otud ljepljivi prsti) što nije nužno loše. Kamena sol isušuje masnoću brže. Ima 20 poznatih restorana po janjetin Prikaži još ↓
duš man
pola paške janjetine stiglo je iz Like, samo im usadili onaj primorski naglasak..😁.. kao i paški sir.. nema krava, ali cisterne voze....
ol
Ajde majstori da vas čujem; dali se janjetina soli prije pečenja ili poslije?
duš man
mi solimo prije, a tko želi i poslije..😁.... ovisi o kvaliteti vina..😂🤣
ol
Probaj poslije pečenja kada ga skineš sa vatre da se malo ocijedi, onda onako iz šake baci soli na pečenje, za prste polizati, meso se nije osušilo. Doduše meni Prikaži još ↓
Dk
lega losa ti teza jer janje odojak se sole vecer prije i to se dobro mora utrljati pogotovo na najdebljim mjestima dok se meso ne pocne znojiti da meso upije so Prikaži još ↓
ol
Možda nisi probao, meso nije bljutavo niti suho.
duš man
mislim da je najbolje isprobati oba načina..🍷🥂
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .