Obavijesti

Lifestyle

Komentari 169

Naš majstor Mijo zna sve tajne najbolje janjetine: 'Važno je nasoliti janje tuzlanskom soli'

Naš majstor Mijo zna sve tajne najbolje  janjetine: 'Važno je nasoliti janje tuzlanskom soli'

Mijo u restoranu radi već trideset godina. Uz peć provodi i desetak sati. Objašnjava nam da se janjci peku oko sat i dvadeset, a izgube i 30 posto početne težine. Soli je samo tuzlanskom soli...

Vrijeme je mlade janjetine. Na preporuku znalaca odlučili smo kušati onu pravu dalmatinsku, i to u itekako poznatom restoranu NK Hrašće, koji se nalazi na samom rubu grada. U njemu, načuli smo, služe “najbolju janjetinu u Zagrebu i šire” pa nam ni najmanje nije bilo teško potegnuti do tamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 169