Obavijesti
članak
Komentari 169
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Damirpav
Nema do tuzlanske soli,od nje i janjetina postaje prasetina ..
Dk
Je, je... Janje i kamena sol... Prodaješ rudarske priče 😅
R.J.B.L
Da da...do soli je😂
Dk
Kod pečene janjetine najvažnije je pozvati prijatelje životinja i vegeterijance na obrok.
čojek
Kaže kolac!?! Pa zar nikad nitko nije čuo za ražanj!?!
a3
Ajde kom ti pričaš za sol, isto ti je s kojom soli posolis, bosansko sve najbolje, kako da ne.. Tu priču prodavaj u Bosni
GI
Pored naše morske soli uzimat kamenu sol, baš.
vM
Paška janjetina i paška sol, kakva crna tuzlanska.
ba
Na slavonskoj svadbi u prosjeku bude oko 500 gostiju, to bi značilo da bi gosti pojeli jedno manje stado takovih janjića. Poanta svega toga dobrog okusa je mlad Prikaži još ↓
Vi
Svaka čast dedi,ali pekla sam i ja odojke i janjce 20 g. i ne slažem se sa svime s njim.Prvo,kod vezanja janjca na ražanj ne treba šipke vezati špagom,treba ig Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .