Ja u palacinke umjesto šecera stavim samo jedan vanillšecer dodam i 2 žlice jogurta i korice od limuna 😊👌
mi
mimasII
18.12.2020.
Odustani
Tijesto za pizzu ostaviti da se diže 3-4 sata? Uopće ne vidim razlog za toliko dizanje. Pola sata, 45 minuta maksimalno je dovoljno. Često kad žurim uopće ne os
tavljam da se diže. I zašto se pećnica treba grijati sat vremena??? Mislim, treba joj 10-ak minuta da postigne temperaturu koju ste joj odredili (ovisno o modelu). Pa neće bit toplija ako je duže upaljena.Za izradu ove pizze treba odvojiti cijeli dan.
Prikaži još ↓
VOLBEAT
18.12.2020.
Odustani
Jeste li sigurni da se kruh diže svega 15 min ?
Dk
Deaktivirani korisnik
18.12.2020.
Odustani
Ja pravim musaku od patlidžana tako da ga isiječem na kriške i ispoham u brašnu i jaju. Nadjev kao i u klasične, mada volim dodati i sitno sjeckanog povrća kao
poriluk i mrkvu. Prelijem smjesom od vrhnja i još jednog jajeta i zapečem u pećnici, uz to samo salata i domaći kruh.
Prikaži još ↓
VOLBEAT
18.12.2020.
Odustani
U tortilje ne ide kvasac, već je dovolja jedna kesica praška za pecivo
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .