Ja u palacinke umjesto šecera stavim samo jedan vanillšecer dodam i 2 žlice jogurta i korice od limuna 😊👌
Dk
Deaktivirani korisnik
18.12.2020.
Odustani
a ja bjelanjke posebno stučem u čvrsti snijeg i polako dodam kuhačom u smjesu-budu posebno lijepo mekane
Dk
Deaktivirani korisnik
18.12.2020.
Odustani
e to nisam probala još 😊 morat cu 👌
VOLBEAT
18.12.2020.
Odustani
Naravno da ne ide šećer (a pogotovo ne 2 jušne žlice). Meni najbolje ispadnu (cca 12-13 palačinki): Mikserom dobro izbatiti 2 jaja (ne 3, jer mogu onda biti žil
ave) s 2 vanilin cukara (preferiram skuplji burbon van cukar radi bolje arome), dodati malo ulja, 3 dl mlijeka, 2 dl mineralne, dosta korice domaćeg limuna (imam uvijek u ledu), jako malo soli, kap ruma, malo cimeta i u to pomalo miješati 280-300 g glatkog brašna. Ostaviti 15-ak minuta u frižideru, i naravno paziti da tava bude jako vruća, jer se inače prva palačinka zalijepi. Peći kratko na srednjoj temp i naravno obavezno okrenuti je u zraku, fora je..
Prikaži još ↓
VOLBEAT
18.12.2020.
Odustani
@L.i.l.y Iskreno, ne da mi se posebno bjelanjke, ispadnu mi mrak i bez toga..ali mogu probati
Dk
Deaktivirani korisnik
18.12.2020.
Odustani
VOLBEAT, po receptu vidim da ispadnu mrak, nemam šta dodati nego ako imate volje to je minutica posla
Dk
Deaktivirani korisnik
18.12.2020.
Odustani
@VOLBEAT i klaun da baca šarene loptice kad se okreću palačinke? ☺️🤗 u svakom slučaju super recept s tom aromom sigurno su f
ine 👌🏻
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .