Obavijesti
komentari
Ovo su deset najtraženijih recepata u Hrvatskoj. U slast!
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

mi
Tijesto za pizzu ostaviti da se diže 3-4 sata? Uopće ne vidim razlog za toliko dizanje. Pola sata, 45 minuta maksimalno je dovoljno. Često kad žurim uopće ne ostavljam da se diže. I zašto se pećnica treba grijati sat vremena??? Mislim, treba joj 10-ak minuta da postigne temperaturu koju ste joj odredili (ovisno o modelu). Pa neće bit toplija ako je duže upaljena.Za izradu ove pizze treba odvojiti cijeli dan.
VOLBEAT
Slažem se, totalne nebuloze, ne znam odakle im to. Točno, za tanju i hrskaviju pizzu tijesto nakon premješavanja rasporediti u loptice i staviti u frižider, ali Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .