Svinjski kare ili krmenadle s jedne i druge strane uvaljati u brašno i staviti na vruće ulje, kad su se zapekli do zlatne boje izvaditi i staviti u posudu, na t
o ulje staviti tvrdo kuhana jaja narezana na komade(koliko komada mesa toliko jaja) i kisele krastavce na komadiće, podliti vodom, vratiti meso, neka se krčka. Za to vrijeme narežite kruh ili žemljice na kockice, dodajte komadiće ispržene slanine, toplo mlijeko, jaje i začine. Povežite u smjesu i oblikujte knedle.Knedle skuhajte i poslužite uz meso i umak. Uz to obavezno ide salata od slatkog zelja...
Prikaži još ↓
killdeath
19.11.2017.
Odustani
Origano, ružmarin, maslinovo ulje..??? Nešto tu ne štima.
ryba
19.11.2017.
Odustani
Govedina/junetina nakon nakon tri sata bude kao kamen. Zato ja zapržim luk, dodam crvenu papriku, ubacim govedinu, podlijem i radim u ekspres loncu 2-3 sata.
Sve ostale biljke i začini, uključujići vino, pivo ili konjak, mrkva, rajčica, celer ili češnjak su stvar ukusa. Brašno ne treba.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
19.11.2017.
Odustani
Najbolji su gulaši od tri vrste divljači - vepar, jelen i srna.. i naravno treba dobar majstor..
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .