Obavijesti
Komentari 48
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Blacklist
volim gulaš,,,,,al bez mesa,,,,mljaaaaaac,,,,,,,
Dk
Svinjski kare ili krmenadle s jedne i druge strane uvaljati u brašno i staviti na vruće ulje, kad su se zapekli do zlatne boje izvaditi i staviti u posudu, na t Prikaži još ↓
killdeath
Origano, ružmarin, maslinovo ulje..??? Nešto tu ne štima.
ryba
Govedina/junetina nakon nakon tri sata bude kao kamen. Zato ja zapržim luk, dodam crvenu papriku, ubacim govedinu, podlijem i radim u ekspres loncu 2-3 sata. Prikaži još ↓
Dk
Najbolji su gulaši od tri vrste divljači - vepar, jelen i srna.. i naravno treba dobar majstor..
Dk
užas
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .