Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Duge noge kao Bojanine: Evo koje vježbe treba prakticirati

Duge noge kao Bojanine: Evo koje vježbe treba prakticirati

Glumica Bojana Gregorić Vejzović oduševila je figurom na Sarajevskom filmskom festivalu. Vitke noge ne dolaze same od sebe pa vam donosimo 5 najboljih vježbi za koje vam ne treba teretana

VIDEO

Svi bruje o stajlingu i savršenoj figuri glumice Bojane Gregorić Vejzović (52) koja se prošetala crvenim tepihom na Sarajevskom filmskom festivalu, kao dio glumačke ekipe na premijeri dugometražnog filma "Backup".

POGLEDAJTE VIDEO: Glumica je poklonila obiteljski klavir OŠ Mate Lovraka u Petrinji

Pokretanje videa...

Bojana Gregorić o obiteljskom klaviru: '350 učenika svirat će na njemu. Sad služi za veselje' 00:57

Nosila je haljinu koju potpisuje eNVy room, a glumici je pristajala besprijekorno zbog dugih i vitkih nogu. Kako figura i forma ne dolaze preko noći, važno je biti ustrajan pa donosimo najbolje vježbe za vitke noge.

Uz vježbanje prilagodite prehranu. Izbjegavajte rafinirani šećer, industrijski prerađenu hranu i zaslađene sokove koji su idealni za stvaranje celulita i masnih naslaga. U prehranu uključite što više povrća i sezonskog vodenastog voća. Pazite na hidrataciju organizma i pijte minimalno dvije litre vode dnevno.

Vježba fire hidrant

Vježba je idealna za razvoj i aktivaciju glutealnih mišića kod kućnog treninga. Odlična je i kod topljenja celulita. Zauzmite četveronožni položaj oslanjajući se o pod rukama i koljenima. Stopalo zategnite, pa podižite koljeno u stranu do visine do koje možete dignuti nogu.

 

Angelina Jolie otkrila je kako održava vitku liniju u 49. godini
Angelina Jolie otkrila je kako održava vitku liniju u 49. godini

Stepenice

Odaberite stolac ili dvije stepenice na stepeništu. Prednjom nogom se podižite gore, a zatim se na njoj i polako spuštajte, tako da stražnjom nogom u donjem položaju samo dotaknete pod, pa se ponovno penjete gore.

Jednonožni hip thrust

Ovo je vježba za razvoj glutealne regije i stražnje strane natkoljenice. Oslonite se ramenima o krevet ili kauč, a punim stopalima oslonite o pod. Dignite jednu nogu okomito u zrak pa u tom položaju podižite stražnjicu do krajnjeg gornjeg položaja, malo zadržite te spustite, cijelo vrijeme zadržavajući nogu u zraku.

Bugarski čučanj

Odlična je vježba za oblikovanje stražnjice i natkoljenice. Stanite ispred kauča udaljeni oko dvije stope, pa zabacite jednu nogu. Ruke prekrižite na ramenima i na prednjoj se nozi spuštajte u polučučanj. Obratite pažnju na kukove koji moraju biti u ravnini s podlogom.

Kardiolog objasnio laku tehniku za brzu provjeru zdravlja srca
Kardiolog objasnio laku tehniku za brzu provjeru zdravlja srca

Hip thrust

Idealna je vježba za čvrste noge i guzu. Oslonite se stražnjom stranom ramena o krevet ili kauč. Oslonite se punim stopalima o pod, a stražnjica neka bude na podu. Potom podižite stražnjicu do krajnjeg gornjeg položaja, malo zadržite pa spustite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 12. rujna: Rakovi će se opustiti, a Vage boriti s ljubomorom u vezi
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za četvrtak 12. rujna: Rakovi će se opustiti, a Vage boriti s ljubomorom u vezi

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 12. rujna i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje