Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Angelina Jolie otkrila je kako održava vitku liniju u 49. godini

Angelina Jolie otkrila je kako održava vitku liniju u 49. godini

Na pragu pedesete, kako lijepa Angelina Jolie održava vitku liniju? Sve je to zbog njezine raznolike rutine vježbanja, prema riječima njezinog osobnog trenera

VIDEO

Živjeti dobro uključuje davanje prioriteta vašem zdravlju, što uključuje učestalo vježbanje.Osim za zdravlje, vježbanjem održavate dobru liniju i osjećate se bolje. Gunnar Peterson, Angelinin osobni trener, kaže da Jolie već godinama ima dobar program vježbanja.

U intervjuu za Pop Workouts, Gunnar je izjavio da Angelina ima strukturirani program vježbanja koji uključuje kružni trening, trening snage i kardio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tajkun 01:20

Dok je trenirala za ulogu, kao što je film 'Salt' iz 2010., Gunnar je rekao da bi uključio Muay Thai i Krav Magha borilačke vještine u Angelinin režim vježbanja. Dok je trenirala za ulogu u filmu 'Zlurada', Angelina je otkrila da se počela baviti jogom.

Trening u pedesetima

Nakon što navršite 50. godinu života i nakon toga, gustoća kostiju se smanjuje i nesreće mogu biti štetnije.

Zagrijavanje je potrebno za poticanje protoka krvi i pokretanje tijela; dobre opcije za zagrijavanje uključuju traku za trčanje, cross i veslanje u teretani.

5 vrsti hodanja koje su super za zdravlje i održavanje forme
5 vrsti hodanja koje su super za zdravlje i održavanje forme

Ako ne možete ići u teretanu, brza šetnja parkom pomogla bi vam da ostvarite svoje ciljeve vježbanja. Preporučuje se svim odraslim osobama da vježbaju najmanje 30 minuta, pet puta tjedno.

Trebate se samo pet minuta zagrijavati prije nego prijeđete na vježbe mobilnosti, kao što su vježbe za potkoljenice ili druga aktivna istezanja.

Sjednite na pod s nogama savijenim u koljenima i stopalima na podu ispred sebe. Raširite noge u raskoračni položaj. Držeći lijevi rub stopala na podu, okrenite torzo licem ulijevo i okrećite kukove i noge dok oba koljena ne dodirnu pod. Vratite se u početni položaj i ponovite na desnoj strani.

Evo što će sat vremena vožnje bicikla svaki dan učiniti tijelu
Evo što će sat vremena vožnje bicikla svaki dan učiniti tijelu

Što se tiče treninga, trening može uključivati ​​bench press, veslanje, rameni press, leg press i iskorake. Prije nego započnete bilo koji program vježbanja, možete se posavjetovati s trenerom, piše Express.

Štap je vrlo efikasan rekvizit i razbija monotoniju na treningu
Štap je vrlo efikasan rekvizit i razbija monotoniju na treningu
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO