Staviti ga u poklopljenu vatrostalnu posudu i unutra staviti malo vode. Kasnije kad je peceno skinuti poklopac i jos malo zapeći na laganijoj temperaturi. Ali m
eni je draže ispeći svinjski vrat u komadu, puno je sočniji i ukusniji
Prikaži još ↓
Plavusa 13 Pink G
01.3.2020.
Odustani
Otkad to radim po receptu moje slavonske seke svi hvale "moje" umijece. Hvala Gara! Ni sv. Hildegarda nije ti ravna. :)))))
zp
zagorska puntarica opet
01.3.2020.
Odustani
Nauka. Dan-dva prije zarezem kao da buju šnicli, dobro našpikam češnjakom i specem.
alice111
01.3.2020.
Odustani
sol i brašno izmješati, dobro " napacati" time i u pečnicu, korica hrskava, mesno sočno.
MOC JE U ZNANJU
01.3.2020.
Odustani
Ma kao da je to neki problem . Od svega se pravi nauka . Ha ha
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .