Obavijesti
komentari
Da ne bude presuh svinjski but je ipak bolje ispeći u odrescima
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

alice111
sol i brašno izmješati, dobro " napacati" time i u pečnicu, korica hrskava, mesno sočno.
Mthesecond
alice meni bi trebao recept za palacinke (al da budu prave,da ispadnu kak treba) ne znam kakva si na tom polju,imas li kakav savjet 😃 ovo ne planiram peci skoro Prikaži još ↓
alice111
zasladi se ! jaja, brašno, šećer, mlijeko malo vode, malo soli. Neki stave malo mineralne ,a može soda, ja može prašak za pecivo ! laku noć!
Mthesecond
Hvala ti,to sam znao I sam :)) Poznati mi ti sastojci 😃 Al reko mozda ima jos neka tajna kako da budu sto bolje :)) Zasladio se u medjuvremenu..Nocka i tebi 😴🌆🌌
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .