Obavijesti
komentari
Da ne bude presuh svinjski but je ipak bolje ispeći u odrescima
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Staviti ga u poklopljenu vatrostalnu posudu i unutra staviti malo vode. Kasnije kad je peceno skinuti poklopac i jos malo zapeći na laganijoj temperaturi. Ali meni je draže ispeći svinjski vrat u komadu, puno je sočniji i ukusniji
Dk
Upravo tako, klonim se suhog buta dok ima sočne vratine........
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .